Tv- og Medietilrettelæggelse

Andres historie
din fortælling

 

Ansøgning

Du skal søge om at blive optaget på Tv- og Medietilrettelæggelse via den Koordinerede Tilmelding (KOT) på optagelse.dk. Du kan kun søge via kvote 2.

Sådan søger du

Du skal søge om at blive optaget på Tv- og Medietilrettelæggelse via den Koordinerede Tilmelding (KOT) via optaglese.dk. Du kan kun søge via Kvote 2.

Du  skal søge digitalt via www.optagelse.dk. Når du søger digitalt, bliver din ansøgning automatisk sendt til os.

Få hjælp hos kvote 2 chatten (åbner nyt vindue).

På ansøgningsskemaet skriver du:

  • Uddannelsesnavn: ”Tv- og Medietilrettelæggelse”

Hvis du endnu ikke har afsluttet din adgangsgivende eksamen, skal du i stedet for eksamensbevis uploade en studiebekræftelse med foreløbige karakterer fra din skole.

Hvis du vil søge ind på andre af vores uddannelser, skal de have en separat KOT ansøgning med bilag til hver af disse uddannelser.

Du skal SAMTIDIG indsende en motivation, dit CV og en erfaringsbeskrivelse samlet i én pdf.

Manglende NemID

Ansøgere uden NemID skal sende deres underskriftsside med posten til DMJX eller aflevere den på højskolen. Underskriftssiden skal være DMJX i hænde senest kl 12.00 den 15. marts.

Dispensation

Opfylder du ikke de formelle adgangskrav, har du mulighed for at søge dispensation. Dette gøres ved at sætte kryds i feltet "Jeg søger om optagelse med særlig tilladelse" på KOT skemaet samt medsende en motivation og et CV med dokumentation. Motivationen må max fylde 1. side og skal kort beskrive hvorfor du er kvalificeret til at søge.

Jeanni Therese Juhl-Andersen

Spørgsmål?

Jeanni Juhl Andersen
77 40 50 74 / jja@dmjx.dk

Mere om optagelse på Tv- og Medietilrettelæggelse