Diplom Digital Journalistik

Diplomuddannelse i Digital Journalistik

Digital Journalistik

Introduktion

Tag en diplomuddannelse, som gør dig bedre til at arbejde praktisk og strategisk med formidling på web, sociale medier og mobile platforme.

Diplomudddannelsen i Digital Journalistik gør dig i stand til at

  • fortælle historier, som udnytter de formidlingsmæssige muligheder og styrker på digitale medieplatforme i forhold til den valgte målgruppe
  • arbejde strategisk med digitale medier – blandt andet at udarbejde virksomhedsstrategier for web, sociale medier og brugerinddragelse
  • analysere forskellige brugersituationer på digitale medier, og forstå hvordan de adskiller sig fra traditionelle analoge medier
  • varetage centrale funktioner i digitale journalistiske processer, hvor du som journalist ikke blot er producent af historier, men i stedet udfører andre funktioner som at igangsætte, overvåge, filtrere, verificere og sammenfatte andres bidrag.

En diplomuddannelse er en god investering – for din virksomhed og for dig

Du tilfører værdi til din virksomhed ved at tage en diplomuddannelse. Du bliver en mere kvalificeret medarbejder, som både kan løse dine nuværende opgaver bedre, men også løse opgaver på nye arbejdsområder.

En diplomuddannelse giver dig mulighed for at:  

  • koble teori, baggrund og metode på din praktiske erfaring
  • få ny viden, som gør dig i stand til at løse nye opgaver
  • få papir på dine kompetencer og formelt løfte dit CV
  • blive medlem af Dansk Journalistforbund og få et pressekort.

Uddan dig imens du passer dit arbejde

Du kan passe dit daglige arbejde, samtidig med at du tager Diplomuddannelsen i Digital Journalistik, men du skal være indstillet på at det også tager tid at tage en diplomuddannelse.

Udover undervisningen skal du regne med at afsætte tid til hjemmearbejde i form af læsning, research, skrivning, feedback, forberedelse, osv.

Information

Varighed: Ca. 2 år på deltid. Færdiggøres inden for 6 år.
ECTS point: 60
Studiested: Aarhus eller København
Studiekoordinator Ayoe Madsen

Spørgsmål?