Skip to main content

Nogle gange er det oplagt at spørge dig selv:

Er det ved at være tid til efteruddannelse?

Når du zoner lidt for længe ud til onlinemøderne … Når du ikke kan få lys i din ring light … Når du i skjul googler ”Hvordan laver man en TikTok-video” … Så kan det være tegn på, at det er ved at være tid til efteruddannelse.

Se videoen, og hold øje med, om du selv viser tegn på manglende efteruddannelse
 
Til dig der er chef

På billedet her ser du chefen for DMJX Kurser & Videreuddannelse. Hun hedder Sussi Ulrikka, og hvis du ligesom hende skal sende dine medarbejdere på efteruddannelse engang imellem, så har du helt sikkert gjort dig overvejelser som … hva’ koster’n … hvor mange dage drejer det sig om? … hvad hvis min medarbejder siger op efter sin efteruddannelse?

Det er gode og rigtige overvejelser at gøre sig som chef. Og vi kan berolige dig med, at vi har kurser og videreuddannelse i mange forskellige prisklasser og længder. Vores mest prisvenlige kurser koster under 4.000 kr. og varer en enkelt dag. Vi har også kurser af 5-6 dages varighed, der koster i omegnen af 25.000 kr.

Når du efteruddanner dine medarbejdere, investerer du i dine medarbejdere. Du sikrer, at deres kompetencer inden for et område er up to date, og du sørger for at skabe loyalitet og fastholde dem.

Til slut må du huske på, at det selvfølgelig er en risiko, at dine medarbejdere siger op efter deres efteruddannelse og bruger deres nye kompetencer på en anden arbejdsplads. Den eneste større risiko er, at du ikke sender dine medarbejdere på efteruddannelse, og de bliver hos dig uden at udvikle sig.

Lidt om DMJX Kurser og Videreuddannelse

Vi ved noget om din faglige virkelighed! Vi er sat i verden for at gøre dig bedre til dit arbejde – faktisk for at gøre dig til den bedste inden for det, du gør. Og for at hjælpe dig med at skaffe nye kompetencer til din arbejdsplads eller med at vælge en helt ny karrierevej.

DMJX Kurser og Videreuddannelse giver ca. 1.500 kursister nye kompetencer hvert år. Det gør vi med kurser i journalistik, kommunikation, video, foto, podcast, grafik, sociale medier, tekstforfatning, markedsføring og medieledelse.

Du møder dygtige branchefolk med undervisningserfaring på alle vores kurser – og vores undervisning er altid praksisnær og tager udgangspunkt i din arbejdsvirkelighed.

Vi har tæt kontakt med de relevante brancher, og vi med holder øje med udviklingen på dit fagområde, så du er sikret opdateret kompetenceudvikling. DMJX har ”license to educate” – det betyder, at du også kan vælge at tage hele eller dele af en diplomuddannelse og få ECTS-point på CV’et.

DMJX Kurser og Videreuddannelse er en del af Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Kursuskategorier

Herunder finder du alle vores aktuelle kurser indelt efter kategori. Gå på opdagelse, og find lige netop det kursus, der passer til dig og din jobsituation.