Skip to main content

DMJX Alumne

DMJX Alumne er et tilbud til dimittender fra alle uddannelser på DMJX. 

Du er dimitteret, men vi håber, du ikke er færdig med DMJX. 

For selv om dit næste job og dit arbejdsliv har den største prioritet i livet som færdiguddannet, så vil vi gerne støtte dig i at udvikle dit netværk og de kontakter, du har opbygget i din tid hos os.
 

DMJX Alumne er et tilbud til dimittender fra alle uddannelser på DMJX.  Formålet med DMJX Alumne er at inspirere og udvikle vores erfarne dimittender og at støtte de nyeste i overgangen fra studie til arbejdsliv. Netværket kan for eksempel tilbyde karrierevejledning, netværk og fagligt relevante arrangementer, events og aktuelle debatter, hvor du kan møde dit studienetværk og skabe nye kontakter – ikke kun i din egen faglighed, men også på tværs af de mange forskellige uddannelser, som DMJX rummer. DMJX Alumnes aktiviteter kommer til at afspejle de ønsker og behov, der er i netværket.

Vi står klar til at arrangere og facilitere for dig. Det eneste, du skal gøre, er at  tilmelde dig DMJX Alumne. Så vil du fremover modtage nyheder, invitationer og blive opdateret på relevante debatter, kurser og faglig inspiration og udvikling.

 

--> Tilmeld dig DMJX Alumne netværket her