Skip to main content

Det nye kursusudbud fra DMJX Kurser og Videreuddannelse er ude nu

11.05.2022

Kursusudbuddet for efteråret 2022 er spækket med efteruddannelse inden for kommunikation, journalistik, ledelse, markedsføring, video, podcast, sociale medier mm.

DMJX – lancering af efterårskurser 2022

Det er tid til at stille havemøblerne frem og glæde sig til lune sommeraftener på terrassen. Og hvis du går i gang med at tage mavebøjninger nu, er vi også sikre på, du kan nå at få den sixpack inden badetøjssæsonen for alvor går i gang.

Karrieremæssigt er det dog allerede tid til at rette blikket mod efteråret og begynde at glæde sig til – og planlægge – hvilke efteruddannelsestilbud, du skal styrke din faglighed og karriere med på den anden side af sommerferien.

Derfor har vi arbejdet hårdt på at have hele vores kursusudbud for efteråret 2022 klar på vores hjemmesiden allerede nu.

(Når du klikker på linket, skal du skal lige scrolle forbi – eller tilmelde dig – vores tilbageværende forårskurser først).

Nu tænker du måske: Arh, jeg venter til næste år med efteruddannelse. Eller næste år igen. Jeg har ikke rigtig tid.

Vi hjælper dig med at finde tiden.

For når du er på kursus hos os, løser du konkrete udfordringer fra din hverdag, mens du er på skolebænken.

På den måde bliver du bedre og mere effektiv til dit arbejde, samtidig med at du styrker din faglighed og danner værdifulde netværk med dine medkursister.

Tag et enkeltstående kursus – eller begynd på en hel diplomuddannelse – og brug lidt af efteråret på at give dit faglige niveau (og dit CV) et løft.

Håndplukkede efterårsnyheder