Skip to main content
Virksomhedskurser, stat og kommune, DMJX

Virksomhedskurser til stat, kommune og regioner

I bliver bedre til fx rapportskrivning, borgerkommunikation, procesledelse og kampagnekommunikation. Efter kurset kan I løse kommunikationsopgaver mere effektivt.

Et forløb tilpasset jeres afdeling tager udgangspunkt i jeres aktuelle problemstillinger, løser opgaver under læring og sikrer forankring blandt alle deltagende medarbejdere.

Herunder finder du eksempler på særlige forløb tilpasset den offentlige sektor:

Forandringskommunikation for mellemledere og sagsbehandlere i kommunen

Organisationsforandring kræver god kommunikation.

Den kommunale sektor gennemgår rigtig mange forandringer i disse år. En vellykket implementering af de mange forandringer fordrer gennemtænkt, indsigtsfuld og relevant intern kommunikation.

Intern kommunikation betyder meget for de medarbejdere, der er involverede; for deres oplevelse og engagement i forandringsprocessen. Men kommunikationen er også afgørende for, hvor smidig implementeringen forløber.

Forløbet varer 2-3 dage.

Skriv kort, klart og korrekt – til internt eller borgerrettet brug

Offentlige instanser oplever stigende digital borgerkontakt, hvor sagsbehandleren i langt højere grad skal kommunikere på skrift til mange forskellige modtagere. Det kan være svært at ramme den rigtige tone og få det rette budskab frem.

Ved hjælp af redskaber fra kommunikatørens og journalistens værktøjskasse lærer afdelingen at skrive sine budskaber frem på en kort, klar og korrekt måde til modtageren. Det er vigtige værktøjer at have styr på, uanset om I skriver afgørelser, orienteringer, mails, projektbeskrivelser, rapporter, eller notater.

Forløbet varer 2-3 dage og kan tilpasses ift. om målgruppen er borgere eller interne.

Projektfacilitering – kom godt i mål uden at tabe energien

Forløb særligt tilrettelagt sagsbehandlere i ministerier og større kommuner.

Som sagsbehandler kan din rolle være svær og energikrævende – især når man skal styre politiske projekter med mange interessenter, lange ventetider og ugennemsigtige beslutningsprocesser.

Så hvordan sikrer man den gode projektfacilitering i de givne rammer?

På dette 2-dages kursus går vi praksisnært til værks. Med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og egne igangværende projekter får I konkrete redskaber til, hvordan man som medarbejder og projektejer får overblik over sine projekter, og hvordan man sikrer den gode fremdrift igennem hele forløbet.

Undervejs i forløbet lærer deltagerne, hvordan man leder opad og henad og hvordan man opretholder gejsten, når processerne bliver vanskelige.

Forløbet varer 2-3 dage.

Pris

Som udgangspunkt koster et kursus med op til 16 deltagere 25.000 kr. pr. dag. En stand-alone-dag koster 30.000 kr.

Ved længere forløb sammensætter vi elementer fra flere forskellige kurser og beregner prisen baseret på forløbets indhold og omfang.

Prisen bliver justeret og fastlagt ift. jeres behov og ønsker. Ved flere kursusdage opnås der sædvanligvis en god rabat.

Kontakt os

Tag næste skridt her

Kontakt os, hvis du har brug for at vide mere om vores virksomhedskurser. Vi er klar med faglig sparring og idéer til jeres fælles kompetenceløft.

Hvis du allerede ved, hvad I vil have, er det også her, du bestiller jeres virksomhedskursus.

Tag fat i os via e-mail eller telefon for en uforpligtende dialog.

Sådan foregår det
  • Uanset om du allerede har en klar idé til hvilken type virksomhedskursus, I har brug for, eller om du har brug for yderligere sparring og rådgivning, er det en god idé at få overblikket her på siden.
  • Du kan også vælge at tage direkte kontakt til os med det samme. Det gør du ved at ringe eller skrive til os. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op.
  • Når vi har fundet ud af hvilket produkt, der passer til jeres aktuelle behov, aftaler vi det praktiske (tid, sted, antal deltagere etc).
  • Jeres virksomhed bliver koblet sammen med underviseren, så I i fællesskab kan aftale nærmere vedr. kursusindhold. På den måde er I sikret, at undervisningen tager udgangspunkt i jeres arbejdssituation.
  • Vi leverer en kursusbeskrivelse, en invitation til deltagerne og en efterfølgende evaluering af kursusdagene, hvis I ønsker det.
  • Kurset kan blive afholdt hos jer, i lejede lokaler eller hos DMJX i vores kursuslokaler i Aarhus eller København. Vi kan også tilrettelægge forløbet som onlinekursus.
  • Et virksomhedskursus fra DMJX er nemt og overskueligt at bestille. Vi hjælper dig med det rette indhold og rette faglige rammer. Vores dygtige undervisere sikrer, at I får det rigtige indhold. Nemt og professionelt og altid med udgangspunkt i virksomhedens egne cases.
Det siger vores kunder

Responsen fra medarbejderne har været meget positiv. Flere har virkelig fået blod på tanden til at arbejde med det, de har lært.

Nadia Alanti, HR Coordinator ved Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS). Har været på 3-dages kursus om foto, video og præsentationsteknik.

Udpluk af de virksomheder, vi har hjulpet på vej