Skip to main content
Virksomhedskurser, sociale medier

SoMe-kurser for virksomheder

I lærer at arbejde strategisk og målrettet med kanalvalg, målgrupper, content og community management. Efter kurset har I styr på budskaberne på tværs af jeres SoMe-platforme.

Få hele kommunikationsafdelingen på kursus samtidig, så du sikrer, at I udvikler jeres SoMe-strategi og -adfærd i fællesskab. 

I kan vælge 1-4 dage: 

Dag 1 – Kanalvalg – hvordan skal I udkomme, hvor og for hvem? 

Få styr på stemme, kanalvalg, målsætning og strategi med jeres SoMe-profil og hvem det egentlig er, I taler til og med. 

Dag 2 – Hvilket indhold virker – og hvordan virker det? 

Vi arbejder med det visuelle look and feel, så I er synlige og jeres budskab skiller sig ud. I lærer også at skabe engagement ved at fokusere på purpose i kommunikationen. 

Dag 3 – Algoritmer, optimering og # – indholdsplaner og årshjul 

Forstå, hvordan systemerne bag platformene opererer. Lær at udnytte det fulde potentiale bag statistikker og algoritmer, og bliv klogere på hvornår, hvor og med hvad, I udkommer.  

Dag 4 – Konvertering – sådan får I de rigtige brugere 

Det er vigtigt at skabe engagement omkring indholdet på sine SoMe-platforme og bygge et godt og loyalt community. Gennem konkrete steps og øvelser arbejder vi med at bygge et succesfyldt onlinefællesskab. 

Kurset findes i 3 versioner: 

Den store pakke: 2+2 dage med et par uger mellem første del og anden del. Her får I en 360 graders oprustning på hele jeres SoMe-strategi og har efter endt kursus et køreklart årshjul, en strategi for valg at platforme, tone of voice og konvertering. I har også opsat fælles KPI’er og har styr på algoritmer og RoMi.

Mellempakken: 3 dage  

Den lille pakke: 2 dage  

Pris

Priserne er vejledende og kan variere afhængig af jeres specifikke behov. 

Den store pakke: 85.000 kr. 4 dage. Max 16 deltagere. 

Mellempakken: 75.000 kr. 3 dage. Max 16 deltagere.

Den lille pakke: 30.000 kr. 1 dag. Max 16 deltagere. Kan også afholdes online over to formiddage. 

Foretrækker I at sende enkelte medarbejdere afsted på kursus hos os i stedet for et virksomhedskursus, kan du læse mere om kurset og finde datoer og tilmelding her

Kontakt os

Tag næste skridt her

Kontakt os, hvis du har brug for at vide mere om vores virksomhedskurser. Vi er klar med faglig sparring og idéer til jeres fælles kompetenceløft.

Hvis du allerede ved, hvad I vil have, er det også her, du bestiller jeres virksomhedskursus.

Tag fat i os via e-mail eller telefon for en uforpligtende dialog.

Sådan foregår det
  • Uanset om du allerede har en klar idé til hvilken type virksomhedskursus, I har brug for, eller om du har brug for yderligere sparring og rådgivning, er det en god idé at få overblikket her på siden.
  • Du kan også vælge at tage direkte kontakt til os med det samme. Det gør du ved at ringe eller skrive til os. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op.
  • Når vi har fundet ud af hvilket produkt, der passer til jeres aktuelle behov, aftaler vi det praktiske (tid, sted, antal deltagere etc).
  • Jeres virksomhed bliver koblet sammen med underviseren, så I i fællesskab kan aftale nærmere vedr. kursusindhold. På den måde er I sikret, at undervisningen tager udgangspunkt i jeres arbejdssituation.
  • Vi leverer en kursusbeskrivelse, en invitation til deltagerne og en efterfølgende evaluering af kursusdagene, hvis I ønsker det.
  • Kurset kan blive afholdt hos jer, i lejede lokaler eller hos DMJX i vores kursuslokaler i Aarhus eller København. Vi kan også tilrettelægge forløbet som onlinekursus.
  • Et virksomhedskursus fra DMJX er nemt og overskueligt at bestille. Vi hjælper dig med det rette indhold og rette faglige rammer. Vores dygtige undervisere sikrer, at I får det rigtige indhold. Nemt og professionelt og altid med udgangspunkt i virksomhedens egne cases.
Download gratis tips og tricks
Det siger vores kunder

Responsen fra medarbejderne har været meget positiv. Flere har virkelig fået blod på tanden til at arbejde med det, de har lært.

Nadia Alanti, HR Coordinator ved Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS). Har været på 3-dages kursus om foto, video og præsentationsteknik.

Udpluk af de virksomheder, vi har hjulpet på vej