Skip to main content
DMJX, virksomhedskurser, video

Videokurser for virksomheder

I lærer at producere video i professionel kvalitet, der understøtter jeres budskaber. Efter kurset kan I vinkle en god videohistorie, og I besidder de tekniske færdigheder til at fortælle den.

Kursus

Det får I

 • Metoder til at se og vinkle den gode videohistorie
 • Værktøjer til at skrive manus og forberede interviews
 • Redskaber til at planlægge og udføre videooptagelser
 • Redigeringskompetencer med Final Cut Pro eller Adobe Premiere Pro
 • Oplæring i at lave undertekster og arbejde med 16:9, 1:1 og 9:16
 • Faste videokoncepter til jeres kommunikationsarbejde.

Kurset varer fire dage fordelt på to seminarer med en måned imellem.

Dag 1 og 2: I får overblik over de vigtigste videogenrer og hands-on-træning i at spotte, vinkle og lave optagelser.

På dag 3 og 4: I lærer om dramaturgi, redigering og undertekster – og I får en introduktion til at arbejde med videokoncepter og indholdsplaner.

Mellem seminar 1 og 2 laver I jeres egne optagelser til en historie, som I klipper færdig på dag 3 og 4. Kurset slutter af med feedback og en plan for implementering af video jeres virksomheds kommunikation.

Udstyr

I skal medbringe jeres eget optageudstyr – enten en smartphone eller et videokamera og evt. ekstraudstyr som mikrofon og stativ.

Vi kan stille redigeringsstationer (Adobe Premiere eller Final Cut Pro) til rådighed, hvis kurset afholdes hos DMJX. Holdes det hos jer, skal I selv sørge for redigeringsmuligheder.

Pris

Videokurset varer 4 dage og koster 90.000 kr. (for op til 10 personer)

I arbejder med at producere jeres eget materiale, og efter kurset vil I have flere professionelle videoer til hjemmesiden eller på jeres SoMe-platforme. Kurset slutter af med feedback og en plan for implementering af video i jeres virksomhedskommunikation.

Kontakt en af vores udviklingskonsulenter Christine Zacho eller Jens Haaning, så finder vi sammen den bedste kursusløsning.

Kursus

Det får I

 • Forståelse for de grundlæggende principper for visuel storytelling
 • Optage- og redigeringskompetencer til videoer på mobilen med Kinemaster
 • Indsigt i at bruge tilbehør som ekstern mikrofon og stativ
 • Tips til at bruge apps, der udnytter mobilkameraet bedre – fx til filtre og beskæring
 • Værktøjer til at resize video til andre formater – fx 1:1 eller 9:16
 • Indsigt i at publicere videoer til sociale medier.

Kurset varer to dage.

Dag 1: I lærer det vigtigste om at finde og fortælle den gode historie og kommer i gang med små optage- og klippeøvelser på mobilen.

Dag 2: I dykker længere ned i Kinemaster og lærer at lave tekster til, lægge filtre på, versionere og publicere jeres videoer.

Pris

Kurset varer 2 dage og koster 50.000 kr. (for op til 10 personer)

I arbejder med at producere eget materiale undervejs, og efter kurset vil I have godt content, som I kan publicere på egne SoMe-platforme.

Kontakt en af vores udviklingskonsulenter Christine Zacho eller Jens Haaning, så finder vi sammen den bedste kursusløsning.

Kursus

Kurset varer som udgangspunkt 2 dage, og her går vi i en slags live-streaming-træningslejr med masser af praktiske øvelser, så I kommer i gang med det samme – kombineret med korte oplæg, input og feedback undervejs.

På dag 1 fokuserer vi på det simple set-up med mobiltelefon og streaming til sociale medieplatforme.

På dag 2 fokuserer vi på et større set-up med flere kameraer til f.eks. streaming af events eller konferencer. 

Formålet er at blive tryg inden jeres næste live-streamede møde, webinar eller event. I får styr på at kunne vælge det rigtige tekniske set-up og den rigtige kanal til formålet og målgruppen og producere live-streaming i en kvalitet, som understøtter formidlingen.

Pris

Kurset varer 2 dage og koster 50.000 kr. (for op til 10 personer).

Efter kurset kan I planlægge og producere jeres næste livestream, både som et simpelt set-up med mobilen og som en mere avanceret flerkameraproduktion.

Kontakt en af vores udviklingskonsulenter Christine Zacho eller Jens Haaning, så finder vi sammen den bedste kursusløsning.

Kontakt os

Tag næste skridt her

Kontakt os, hvis du har brug for at vide mere om vores virksomhedskurser. Vi er klar med faglig sparring og idéer til jeres fælles kompetenceløft.

Hvis du allerede ved, hvad I vil have, er det også her, du bestiller jeres virksomhedskursus.

Tag fat i os via e-mail eller telefon for en uforpligtende dialog.

Sådan foregår det
 • Uanset om du allerede har en klar idé til hvilken type virksomhedskursus, I har brug for, eller om du har brug for yderligere sparring og rådgivning, er det en god idé at få overblikket her på siden.
 • Du kan også vælge at tage direkte kontakt til os med det samme. Det gør du ved at ringe eller skrive til os. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op.
 • Når vi har fundet ud af hvilket produkt, der passer til jeres aktuelle behov, aftaler vi det praktiske (tid, sted, antal deltagere etc).
 • Jeres virksomhed bliver koblet sammen med underviseren, så I i fællesskab kan aftale nærmere vedr. kursusindhold. På den måde er I sikret, at undervisningen tager udgangspunkt i jeres arbejdssituation.
 • Vi leverer en kursusbeskrivelse, en invitation til deltagerne og en efterfølgende evaluering af kursusdagene, hvis I ønsker det.
 • Kurset kan blive afholdt hos jer, i lejede lokaler eller hos DMJX i vores kursuslokaler i Aarhus eller København. Vi kan også tilrettelægge forløbet som onlinekursus.
 • Et virksomhedskursus fra DMJX er nemt og overskueligt at bestille. Vi hjælper dig med det rette indhold og rette faglige rammer. Vores dygtige undervisere sikrer, at I får det rigtige indhold. Nemt og professionelt og altid med udgangspunkt i virksomhedens egne cases.
Download gratis tips og tricks
Det siger vores kunder

Vi havde en rigtig god dialog med underviserne inden kurset. De forstod, hvad vores behov var, og hvad der skulle til for at hjælpe os

Grete Ninette Halling, bibliotekar ved Herning Bibliotekerne. Har været på 3-dages video- og infografikkursus med sin afdeling.

Udpluk af de virksomheder, vi har hjulpet på vej