Skip to main content
DMJX virksomhedskurser til mediebranchen

Virksomhedskurser til mediehuse

I får de nyeste journalistiske værktøjer ind i hverdagen. Efter kurset kan I lave bedre journalistik og imødekomme branchekravet om at producere mere, hurtigere, billigere. For de samme ressourcer.

Kursuspakken består af fire kurser, der kan kombineres frit:

Kursus 1: Kom i gang med digital research

Journalister bruger konstant nettet til informationssøgning, men kun få kan arbejde metodisk og målrettet. Dette korte kursus giver en introduktion til de grundlæggende metoder til digital journalistisk research og vil indeholde mange konkrete tips og tricks, I straks kan bruge.

Varighed: 1 dag. Kan evt. udbygges med en dag med avancerede værktøjer

Kursus 2: Journalistik på sociale medier

Inspiration og værktøjer til optimering af jeres medies liv på Facebook, Instagram og andre platforme. Hvilke kriterier gælder for journalistik på sociale medier? Hvilke opslag virker og hvilke virker ikke? Hvornår skal man booste et opslag, hvad skal vi vide om algoritmer osv.

Varighed: 1 dag. Kan evt. udbygges med en dag med øvelser og produktion

Kursus 3: Bliv superjournalist med automatisering

Danmarks førende ekspert på automatisering i medierne, Andreas Marckmann Andreassen, lærer jer en række nyttige apps og tools, der gør jer mere effektive til en række konkrete, journalistiske opgaver. Blandt andet tekstredigering, transskribering, faktatjek, kildevurdering, overvågning af hjemmesider og sociale medier og alerts, når der sker noget, du skal følge med i. Uundværligt, når I først har lært det.

Varighed: 2 dage

Kursus 4: Bliv en bedre redaktør

En god redaktør skal kunne skabe gennem andre, være et redaktionelt fyrtårn, løfte holdet, motivere den enkelte og hele tiden være klar til at møde nye udfordringer og forandringer. I får konkrete ledelsesværktøjer til at sikre, at I udvikler de bedste ideer, leverer det skarpeste produkt og at alle trives i et konstruktivt miljø.

Varighed: 2 dage

Pris

Som udgangspunkt koster et kursus med op til 16 deltagere 25.000 kr. pr. dag. En stand-alone-dag koster 30.000 kr.

Ved længere forløb sammensætter vi elementer fra flere forskellige kurser og beregner prisen baseret på forløbets indhold og omfang.

Prisen bliver justeret og fastlagt ift. jeres behov og ønsker. Ved flere kursusdage opnås der sædvanligvis en god rabat.

Kontakt os

Tag næste skridt her

Kontakt os, hvis du har brug for at vide mere om vores virksomhedskurser. Vi er klar med faglig sparring og idéer til jeres fælles kompetenceløft.

Hvis du allerede ved, hvad I vil have, er det også her, du bestiller jeres virksomhedskursus.

Tag fat i os via e-mail eller telefon for en uforpligtende dialog. Du kan også sende dine kontaktoplysninger via kontaktformularen herunder. Så kontakter vi dig.

Udfyld kontaktformularen
Udpluk af de virksomheder, vi har hjulpet på vej