Skip to main content
DMJX virksomhedskurser til mediebranchen

Virksomhedskurser til mediehuse

I får de nyeste journalistiske værktøjer ind i hverdagen. Efter kurset kan I lave bedre journalistik og imødekomme branchekravet om at producere mere, hurtigere, billigere. For de samme ressourcer.

Kursuspakken består af fire kurser, der kan kombineres frit:

Kursus 1: Kom i gang med digital research

Journalister bruger konstant nettet til informationssøgning, men kun få kan arbejde metodisk og målrettet. Dette korte kursus giver en introduktion til de grundlæggende metoder til digital journalistisk research og vil indeholde mange konkrete tips og tricks, I straks kan bruge.

Varighed: 1 dag. Kan evt. udbygges med en dag med avancerede værktøjer

Kursus 2: Journalistik på sociale medier

Inspiration og værktøjer til optimering af jeres medies liv på Facebook, Instagram og andre platforme. Hvilke kriterier gælder for journalistik på sociale medier? Hvilke opslag virker og hvilke virker ikke? Hvornår skal man booste et opslag, hvad skal vi vide om algoritmer osv.

Varighed: 1 dag. Kan evt. udbygges med en dag med øvelser og produktion

Kursus 3: Bliv superjournalist med automatisering

Danmarks førende ekspert på automatisering i medierne, Andreas Marckmann Andreassen, lærer jer en række nyttige apps og tools, der gør jer mere effektive til en række konkrete, journalistiske opgaver. Blandt andet tekstredigering, transskribering, faktatjek, kildevurdering, overvågning af hjemmesider og sociale medier og alerts, når der sker noget, du skal følge med i. Uundværligt, når I først har lært det.

Varighed: 2 dage

Kursus 4: Bliv en bedre redaktør

En god redaktør skal kunne skabe gennem andre, være et redaktionelt fyrtårn, løfte holdet, motivere den enkelte og hele tiden være klar til at møde nye udfordringer og forandringer. I får konkrete ledelsesværktøjer til at sikre, at I udvikler de bedste ideer, leverer det skarpeste produkt og at alle trives i et konstruktivt miljø.

Varighed: 2 dage

Pris

Som udgangspunkt koster et kursus med op til 16 deltagere 25.000 kr. pr. dag. En stand-alone-dag koster 30.000 kr.

Ved længere forløb sammensætter vi elementer fra flere forskellige kurser og beregner prisen baseret på forløbets indhold og omfang.

Prisen bliver justeret og fastlagt ift. jeres behov og ønsker. Ved flere kursusdage opnås der sædvanligvis en god rabat.

Kontakt os

Tag næste skridt her

Kontakt os, hvis du har brug for at vide mere om vores virksomhedskurser. Vi er klar med faglig sparring og idéer til jeres fælles kompetenceløft.

Hvis du allerede ved, hvad I vil have, er det også her, du bestiller jeres virksomhedskursus.

Tag fat i os via e-mail eller telefon for en uforpligtende dialog.

Sådan foregår det
  • Uanset om du allerede har en klar idé til hvilken type virksomhedskursus, I har brug for, eller om du har brug for yderligere sparring og rådgivning, er det en god idé at få overblikket her på siden.
  • Du kan også vælge at tage direkte kontakt til os med det samme. Det gør du ved at ringe eller skrive til os. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op.
  • Når vi har fundet ud af hvilket produkt, der passer til jeres aktuelle behov, aftaler vi det praktiske (tid, sted, antal deltagere etc).
  • Jeres virksomhed bliver koblet sammen med underviseren, så I i fællesskab kan aftale nærmere vedr. kursusindhold. På den måde er I sikret, at undervisningen tager udgangspunkt i jeres arbejdssituation.
  • Vi leverer en kursusbeskrivelse, en invitation til deltagerne og en efterfølgende evaluering af kursusdagene, hvis I ønsker det.
  • Kurset kan blive afholdt hos jer, i lejede lokaler eller hos DMJX i vores kursuslokaler i Aarhus eller København. Vi kan også tilrettelægge forløbet som onlinekursus.
  • Et virksomhedskursus fra DMJX er nemt og overskueligt at bestille. Vi hjælper dig med det rette indhold og rette faglige rammer. Vores dygtige undervisere sikrer, at I får det rigtige indhold. Nemt og professionelt og altid med udgangspunkt i virksomhedens egne cases.
Det siger vores kunder

Responsen fra medarbejderne har været meget positiv. Flere har virkelig fået blod på tanden til at arbejde med det, de har lært.

Nadia Alanti, HR Coordinator ved Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS). Har været på 3-dages kursus om foto, video og præsentationsteknik.

Udpluk af de virksomheder, vi har hjulpet på vej