Skip to main content
Virksomhedskurser, skrivekursus, DMJX

Skrivekurser for virksomheder

I får styrket jeres skrivekompetencer ved at lære at arbejde efter metoden: Tænk, skriv og rediger. Efter kurset vil I have nemmere ved at skrive, og I vil være blevet bedre til det.

Det får I

 • En fælles skrivemetode baseret på journalistiske principper
 • Redskaber til at gøre kompliceret stof enkelt, interessant og forståeligt
 • Forståelse for at skrive til målgrupper
 • Blik for aktivt, konkret og varieret sprog
 • Struktur på jeres tekster, så budskabet træder tydeligere frem.

Kurset findes i to versioner

Den store: 2 dage med et par uger mellem første og anden dag. Her får I masser af inspiration, skriveøvelser med egne tekster og 1:1-feedback.

Den lille: 1 dag med introduktion til skrivemetode og øvelser med egne tekster. Dette kursus kan også afholdes online på to formiddage.

Pris

Den store: 50.000 kr. 2 dage. Max 10 deltagere.

Den lille: 30.000 kr. 1 dag. Max 16 deltagere. Kan også afholdes online over to formiddage.

Priserne er vejledende og kan variere afhængig af jeres specifikke behov.

Kontakt os

Tag næste skridt her

Kontakt os, hvis du har brug for at vide mere om vores virksomhedskurser. Vi er klar med faglig sparring og idéer til jeres fælles kompetenceløft.

Hvis du allerede ved, hvad I vil have, er det også her, du bestiller jeres virksomhedskursus.

Tag fat i os via e-mail eller telefon for en uforpligtende dialog.

Sådan foregår det
 • Uanset om du allerede har en klar idé til hvilken type virksomhedskursus, I har brug for, eller om du har brug for yderligere sparring og rådgivning, er det en god idé at få overblikket her på siden.
 • Du kan også vælge at tage direkte kontakt til os med det samme. Det gør du ved at ringe eller skrive til os. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op.
 • Når vi har fundet ud af hvilket produkt, der passer til jeres aktuelle behov, aftaler vi det praktiske (tid, sted, antal deltagere etc).
 • Jeres virksomhed bliver koblet sammen med underviseren, så I i fællesskab kan aftale nærmere vedr. kursusindhold. På den måde er I sikret, at undervisningen tager udgangspunkt i jeres arbejdssituation.
 • Vi leverer en kursusbeskrivelse, en invitation til deltagerne og en efterfølgende evaluering af kursusdagene, hvis I ønsker det.
 • Kurset kan blive afholdt hos jer, i lejede lokaler eller hos DMJX i vores kursuslokaler i Aarhus eller København. Vi kan også tilrettelægge forløbet som onlinekursus.
 • Et virksomhedskursus fra DMJX er nemt og overskueligt at bestille. Vi hjælper dig med det rette indhold og rette faglige rammer. Vores dygtige undervisere sikrer, at I får det rigtige indhold. Nemt og professionelt og altid med udgangspunkt i virksomhedens egne cases.
Download gratis tips og tricks
Det siger vores kunder

Jeg fik praksisnære værktøjer med fra skrivekurset, som jeg bruger i mit arbejde. Min kommunikation er blevet skarpere.

Katrine Jacobi, Konsulent hos Dansk Industri.

Udpluk af de virksomheder, vi har hjulpet på vej