DMJX Alumne

Du er dimitteret, men vi håber, du ikke er færdig med DMJX. Dyrk dit netværk, mød dit hold, dine fagfæller og find nyt netværk hos os.

--> Tilmeld dig DMJX Alumne netværket her  og se hvad du kan deltage i.

Aktuelle events og tilbud:

Hvordan netværker jeg?

Dato: Torsdag 24/9-2020
Tidspunkt: 19.30-21.00
Sted: Onlinewebinar
Målgruppe: Alumner og studerende
Beskrivelse:  MenneskeKenderen Tony Evald Clausen giver dig sine stærkeste råd om, hvordan du bliver den bedste netværker! Han har selv bygget sin forretning op baseret på netværk de seneste 10 år og deler gavmildt ud af sine bedste tips.

Få indsigt i:

- Hvad er grundideen om netværk - formelt og uformelt
- Hvad du kan bruge et netværk til
- Hvad et netværk kan bruge dig til
- Hvordan du etablerer et sundt og stærkt netværk
- Hvordan du vedligeholder et netværk gennem mange år
- Do’s and (definitely) don’ts!

 

10 år for TVM

Dato: Torsdag 22/10 2020
Tidspunkt: Info følger
Sted: DMJX i Emdrup (formentlig)
Målgruppe: Alle alumner
Beskrivelse: Tro de eller ej! I år er det 10 år siden de første færdiguddannede TVM’ere gjorde deres indtog i den danske TV-branche. Vær med til at fejre jubilæet med nostalgiske tilbageblik og fremsynede visioner for de næste ti år. 
 
Inspirations- og netværksaften for alumner fra kommunikationsuddannelsen

Dato: Tirsdag d. 2/11-2020
Tidspunkt: 17.00-19.30
Sted: DMJX i Emdrup
Målgruppe: Alle alumner
Beskrivelse: Som tidligere studerende på kommunikationsuddannelsen inviterer vi dig til alumneaften, hvor vi disker op med aktuelle oplæg, der forhåbentlig vil inspirere dig og give ny viden. Vi slutter aftenen af med en let forfriskning og mulighed for at netværke med gamle kammerater og nuværende kolleger i branchen. Vi glæder os stil at se dig!

 

Om DMJX alumne

DMJX Alumne er er et tilbud til dimittender fra alle uddannelser på DMJX.  Formålet med DMJX Alumne er at inspirere og udvikle vores erfarne dimittender, at støtte de nyeste i overgangen fra studie til arbejdsliv. Netværket kan for eksempel tilbyde karrierevejledning, netværk og fagligt relevante arrangementer, events og aktuelle debatter, hvor du kan møde dit studienetværk og skabe nye kontakter – ikke kun i din egen faglighed, men også på tværs af de mange forskellige uddannelser, som DMJX rummer. DMJX Alumnes aktiviteter kommer til at afspejle de ønsker og behov, der er i netværket.

Vi står klar til at arrangere og facilitere for dig  - det eneste du skal gøre er at  tilmelde dig DMJX Alumne. Så vil du fremover modtage nyheder, invitationer og blive opdateret på relevante debatter, kurser og faglig inspiration og udvikling.

--> Tilmeld dig DMJX Alumne netværket her

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram