DMJX Alumne

Du er dimitteret, men vi håber, du ikke er færdig med DMJX. Dyrk dit netværk, mød dit hold, dine fagfæller og find nyt netværk hos os.

--> Tilmeld dig DMJX Alumne netværket her  og se hvad du kan deltage i.

Aktuelle events og tilbud:

En uddannelse - et hav af muligheder

Dato: Torsdag d. 11/6 2020
Tidspunkt: kl. 15.30-17.30
Sted. Online
Målgruppe: prædimittender og alumner
Beskrivelse: Der er en række oplagte jobmuligheder med en uddannelse fra DMJX. Ved at kigge nærmere på, hvilke kompetencer, du har med dig fra DMJX kan der åbne sig yderligere karrieremuligheder. Hør en journalist, en kommunikationsuddannet og en TVM´er, alle uddannet fra DMJX fortælle om deres alternative karriereveje.
Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Hvordan netværker jeg?
Dato: Torsdag 24/9-2020
Tidspunkt: 19.30-21.00
Sted: Onlinewebinar
Målgruppe: Alumner og studerende
Beskrivelse:  MenneskeKenderen Tony Evald Clausen giver dig sine stærkeste råd om, hvordan du bliver den bedste netværker! Han har selv bygget sin forretning op baseret på netværk de seneste 10 år og deler gavmildt ud af sine bedste tips.

Få indsigt i:

- Hvad er grundideen om netværk - formelt og uformelt
- Hvad du kan bruge et netværk til
- Hvad et netværk kan bruge dig til
- Hvordan du etablerer et sundt og stærkt netværk
- Hvordan du vedligeholder et netværk gennem mange år
- Do’s and (definitely) don’ts!

10 år for TVM

Dato: Torsdag 22/10 2020
Tidspunkt: Info følger
Sted: DMJX i Emdrup (formentlig)
Målgruppe: Alle alumner
Beskrivelse: Tro de eller ej! I år er det 10 år siden de første færdiguddannede TVM’ere gjorde deres indtog i den danske TV-branche. Vær med til at fejre jubilæet med nostalgiske tilbageblik og fremsynede visioner for de næste ti år. 
 
Inspirations- og netværksaften for alumner fra kommunikationsuddannelsen

Dato: Tirsdag d. 2/11-2020
Tidspunkt: 17.00-19.30
Sted: DMJX i Emdrup
Målgruppe: Alle alumner
Beskrivelse: Som tidligere studerende på kommunikationsuddannelsen inviterer vi dig til alumneaften, hvor vi disker op med aktuelle oplæg, der forhåbentlig vil inspirere dig og give ny viden. Vi slutter aftenen af med en let forfriskning og mulighed for at netværke med gamle kammerater og nuværende kolleger i branchen. Vi glæder os stil at se dig!

DMJX alumner får lige nu 50 % rabat udvalgte kurser:

Lav visuelt indhold til sociale medier 3. og 4. juni  Et online-kursus hvor du lærer at fremhæve dine budskaber på sociale medier med lækkert og fængende visuelt indhold. På kurset lærer du, hvordan du nemt og hurtigt selv producerer visuelt indhold til sociale medier - fx foto, grafik og video. På kurset lærer du at bruge en række lettilgængelige og ofte gratis redskaber, som gør det nemt for selv ikke-trænede til nemt og hurtigt at producere visuelt social media content. Kurset er  til dig, der har ansvaret for at skabe engagerende og populære opslag på sociale medier. Kurset er for ikke-grafikeren som måske sidder som SoMe-redaktør, journalist eller kommunikationsblæksprutte.

Sådan bekæmper du trolls – 2. og 3. juni  Dette online-kursus er især relevant for dig, der er community manager, social media manager, kommunikationsansvarlig eller presseansvarlig i en virksomhed eller organisation. Kurset er for dig der gerne vil blive bedre til at håndtere negativ og destruktiv adfærd på din virksomheds digitale tilstedeværelse. Trolls kan udrette store skader på en virksomheds eller organisations digitale omdømme og helt lamme en ellers god dialog med de øvrige brugere. Bliv klædt på til at genkende og håndtere fænomenet.

Facebookstrategi – optimér din virksomhedsside – 8. juni og 22. juni  Et online-kursus der er særligt udviklet til dig, der er ansvarlig for din virksomheds Facebook-side. Du har professionel brugererfaring med de fleste af værktøjerne på en facebook-side og du arbejder sikkert med kommunikation og digitale medier fx som community manager. På kurset lærer du bl.a. at forstå Facebooks annonceringsværktøj og får en introduktion til, hvordan du planlægger og eksekverer større kampagner på Facebook. Du lærer også at integrere Facebook i organisationens samlede kommunikationsstrategi. Efter kurset har du en færdig strategi for hvordan du optimerer din virksomhedsside.
For selv om dit næste job og dit arbejdsliv har den største prioritet i livet som færdiguddannet, så vil vi gerne støtte dig i at udvikle dit netværk og de kontakter, du har opbygget i din tid hos os.

NB - Tilbuddet gælder KUN dimittender fra en af DMJXs bacheloruddannelser.

For at indløse tilbuddet, skal du i tilmeldingsflowet under særlige bemærkninger skrive: Alumne - samt det år du dimitterede – fx Alume 2005

Tilbuddet gælder kun ovennævnte kurser og kun på nævnte afviklingsdatoer. Vi kan ikke garantere en plads – så det er først til mølle. 

Om DMJX alumne

DMJX Alumne er er et tilbud til dimittender fra alle uddannelser på DMJX.  Formålet med DMJX Alumne er at inspirere og udvikle vores erfarne dimittender, at støtte de nyeste i overgangen fra studie til arbejdsliv. Netværket kan for eksempel tilbyde karrierevejledning, netværk og fagligt relevante arrangementer, events og aktuelle debatter, hvor du kan møde dit studienetværk og skabe nye kontakter – ikke kun i din egen faglighed, men også på tværs af de mange forskellige uddannelser, som DMJX rummer. DMJX Alumnes aktiviteter kommer til at afspejle de ønsker og behov, der er i netværket.

Vi står klar til at arrangere og facilitere for dig  - det eneste du skal gøre er at  tilmelde dig DMJX Alumne. Så vil du fremover modtage nyheder, invitationer og blive opdateret på relevante debatter, kurser og faglig inspiration og udvikling.

--> Tilmeld dig DMJX Alumne netværket her

 

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram