Skip to main content

Fra journalist til forfatter?

08.12.2020

Drømmer du om at skrive en bog, men har svært ved at få hul på processen, så glæd dig til et inspirerende webinar for DMJX-alumner tirsdag den 15. december fra 17 til 18.

Alumne event for journalister - Fra Journalist til forfatter

Journalist, forfatter og forlagsredaktør Ole Sønnichsen fortæller, hvordan du kommer fra spæd idé til noget konkret, der kan pitches for et forlag.

Tid og sted / WEBINARET ER AFHOLDT

Dato: 15. december 2020

Journalist, forfatter og forlagsredaktør Ole Sønnichsen fortæller, hvordan du kommer fra spæd idé til noget konkret, der kan pitches for et forlag. Ole er redaktør hos Lindhardt og Ringhof, har tidligere arbejdet for Gyldendal og står bag mere end 30 bøger til bestseller-listerne.Du komme til at møde journalisterne Anne Nørkjær Bang og Kaare Sørensen. De har hver især skrevet flere bøger.

Anne Nørkjær Bang (uddannet fra DMJX i 2015) udgav sin første bog ”Margit Brandt - modeskaber” i 2018. Redaktionschef på TV2 Kaare Sørensen (uddannet fra DMJX i 2004) har senest skrevet bogen ”Michael Bundesen – alting har en ende”.  Tilbage i 2013 skrev Kaare Sørensen den dokumentariske bog ”Halshug – historien om en terrorplan” om David Headly, der planlagde et angreb i København.

De tre lægger ud med et kort oplæg på 15 minutter, og derefter sluttes der  af med et kvarter, hvor de svarer på spørgsmål.

Se optagelsen fra webinaret

 

Zoomoptagelse fra webinar, hvor journalist, forfatter og forlagsredaktør Ole Sønnichsen fortæller, hvordan du kommer fra spæd idé til noget konkret, der kan pitches for et forlag. Du møder også journalisterne Anne Nørkjær Bang og Kaare Sørensen.