Skip to main content
Kommunikation

Bliv endnu bedre til det, du allerede er god til

Videreuddannelse på DMJX

Skaf kompetencer til din arbejdsplads eller gå en helt ny karrierevej. Et godt sted at starte er en faglig opdatering hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 

Hvilke kursustyper udbyder vi?

Kurser 

DMJX’s kurser er udviklet af engagerede specialister i samarbejde med undervisere, som enten arbejder på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole eller ude i den virkelighed, det hele handler om. Med vores korte, effektive og fagligt solide kurser går du herfra med en stærk faglig opdatering, som gør en mærkbar forskel i dit videre arbejdsliv. 

Se aktuelle kurser

Diplomkurser  

Byg ny viden ovenpå alt det, du allerede kan, og giv dig selv flere karrieremuligheder. Med et diplomkursus får du kompetencer, så du kan løse andre opgaver i afdelingen eller blive bedre rustet til din nye stilling. Du får samtidig papir på det, du har lært, og kan booste CV’et med vigtige opdateringer. 

Se aktuelle Diplomkurser

Det siger vores kursister

Kurset var godt tilrettelagt og meget hands-on. Der varen god veksling mellem teori og praktiske øvelser, hvor vi fik mulighed for at afprøve teorien i en virkelig paneldebat

Maria Louise Elgård Rasmussen, biblioteksformidler, cand.mag, Silkeborg Bibliotekerne

Det bedste ved kurset var, at jeg fik en god forståelse for webdok-universet,og hvordan jeg kan implementere det i mit daglige arbejde. Jeg er blevet inspireret til at tænke vores pressemateriale mere tværmedielt.

Sørine Bang-Møller, Tekstredaktør, TV2 Danmark

Kontakt os

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores kurser, uddannelser eller tilmelding – eller har du brug for hjælp? Så ring eller skriv til en af vores kursuskoordinatorer.