Skip to main content
Infografik crash course

Infografik crash course

Styrk dine budskaber visuelt

Få en grundig hands-on introduktion til grundtrinene i god infografik, og til de forskellige programmer du kan bruge, med dette en-dags crash course.

Især til dig der er ikke-grafiker, men har brug for at kunne producere grafisk illustration til produktarket, nyhedsbrevet, artiklen, SoMe-opslaget etc.

Start med et crash-course i infografik

Er det din opgave at kommunikere kompliceret indhold? Og har du fundet ud af, at det ikke er nok med ord alene? Så er infografik et godt værktøj.

Med infografik kan du kommunikere komplekse informationer så de bliver overskuelige og spiselige. Både i nyhedsformidlingen og virksomhedskommunikationen som f.eks. i årsrapporten, i SoMe-opslag og i dine præsentationer, kan du bruge infografik som et let afkodeligt, fængende og fortællende greb.

Men hvordan skal du gribe det an? hvilke programmer er nemmest at bruge, hvad er det for en historie du vil fortælle og hvordan får du dine vigtigste budskaber frem på en lækker og letaflæselig måde?

Det får du med hjem:

  • Lær at finde vej gennem software-junglen - få afklaring på hvilke programmer der passer til dit behov
  • En konto på din valgte software, sat op med dine indstillinger og klar til brug
  • Din første infografik – som du selv har lavet
  • Din første infografiske skabelon – som du selv har lavet
  • Viden om do’s and dont’s
  • viden om typografi, farver, regler
  • Du har lært, hvordan du undgår de klassiske fejl

Hvem bør deltage i kurset? 

Kurset er for dig, der skal kommunikere komplekse budskaber og som savner at kunne bruge god visuel formidling til at underbygge dit budskab. Du arbejder måske allerede med det, men du er måske selvlært og føler du famler dig frem. 

Du kan være kommunikationskonsulent, HR-partner, Journalist, SoMe-redaktør, sælger, marketing-koordinator, marketingkonsulent.

Undervisningen retter sig mod dig, der er nybegynder inden for infografik.

Hvordan foregår undervisningen?

Dette 1-dags crash course forløber over en enkelt intensiv dag.  Undervisningen veksler mellem tavle, diskussioner og en masse øvelser med en yderst erfaren og dygtig underviser ved roret.

Du får en grundig introduktion til grundtrinene i god infografik, og til de forskellige programmer.

Og du bliver præsenteret for en pakke af super-relevante online-redskaber, som hver for sig og tilsammen kan hjælpe dig med at booste dine budskaber.

Kurset er et miks af introduktion på klasseniveau, praktiske øvelser og diskussion i plenum.

 

Kurser

Undervisere på dette kursus

Gert K. Nielsen

Gert K. Nielsen

Uddannet grafisk designer med praktisk journalistisk redaktørerfaring. Ejer af Emotion, der er specialister i infografik og visuel kommunikation. Efterspurgt underviser med fingeren på den infografiske puls.

Kontakt os

Har du et spørgsmål?

Ring eller skriv til en af vores kursuskoordinatorer eller studievejledere, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kontakt