Skip to main content

Mød vores uddannelser til Åbent hus

Du kan møde alle bacheloruddannelserne på DMJX til Åbent hus d. 21. februar i København og d. 23. februar i Aarhus.

Undervisere og studerende svarer på spørgsmål om Journalistuddannelsen fra tv-studiet på Campus Aarhus, hvor flere Åbent hus-sessioner blev sendt fra. Foto: Christian Falck Wolff.
Foto: Christian Falck Wolff

Hvor meget gruppearbejde er der på studiet? Hvordan søger jeg ind på kvote 2 på Kommunikationsuddannelsen? Kan jeg søge ind på flere studieretninger på Visuel Kommunikation? Hvad kommer jeg til at arbejde med efter endt uddannelse?

Kom til Åbent hus på DMJX, og få svar på alle dine spørgsmål om vores bacheloruddannelser.

Til Åbent hus kan du høre oplæg om flere forskellige uddannelser, du kan stille spørgsmål til undervisere og studerende, og du kan udforske en masse forskellige aktiviteter på campus. Så du kan blive klogere på, hvad du helt konkret kommer til at lave på vores uddannelser.

Mød alle studieretninger i både Aarhus og København

På DMJX har vi 9 forskellige studieretninger fordelt på vores adresser i Aarhus og København. 6 af dem kan du kun studere på i København, 2 af dem kun i Aarhus og enkelt - Kommunikationsuddannelsen - udbyder vi begge steder.

Du kan møde undervisere og studerende fra alle vores uddannelser på begge vores Åbent hus-arrangementer. Så du kan eksempelvis også møde Journalistuddannelsen til Åbent hus på DMJX i København, selvom uddannelsen kun foregår i Aarhus. Du får dog det mest grundige indblik i studiemiljøet og de forskellige aktiviteter på uddannelserne på den campus, hvor uddannelsen foregår til daglig.

Åbent hus d. 21. februar på DMJX i København

Hvor: DMJX, Emdrupvej 72, 2400 København NV.

Hvornår: Tirsdag d. 21. februar kl. 17-20.

 

På vores Campus i København kan du læse Kommunikation, Medieproduktion og Ledelse, Tv- og Medietilrettelæggelse, Visuel Kommunikation. Til januar 2024 flytter vi til en nybygget DMJX-campus i Ørestad lige ved siden af DR Byen.

Til Åbent hus på DMJX i København kan du høre oplæg, opleve studiemiljøet og møde studerende fra disse lokale studieretninger i København:

I København du kan også høre oplæg om vores bacheloruddannelser på DMJX i Aarhus:

Åbent hus d. 23. februar på DMJX i Aarhus

Hvor: DMJX, Helsingforsgade 6A-D, 8200 Aarhus N.

Hvornår: Torsdag d. 23. februar kl. 17-20.

 

På det helt nye DMJX campus i Aarhus kan du læse Journalistik, Fotojournalistik og Kommunikation. Du kan også tage  bachelortilvalg i journalistisk formidling, International kandidat i Journalistik, kandidat i journalistik og tillægsuddannelsen i Journalistisk formidling

Til Åbent hus på DMJX i Aarhus kan du høre oplæg, opleve studiemiljøet og møde studerende fra disse lokale studieretninger i Aarhus:

Du kan desuden høre oplæg om de studiemuligheder på DMJX i Aarhus, der udbydes i samarbejde med Aarhus Universitet:

I Aarhus kan du også høre oplæg om vores bacheloruddannelser på DMJX i København:

Læs mere om Åbent hus her, hvor vi løbende opdaterer programmet.