Skip to main content

Åbent Hus

Vi har allerede afholdt Åbent Hus, men her finder du oplæg og informationer fra arrangementet. Kig også på vores uddannelsesider, hvis du søger mere information. 

Gik du glip af noget?

Så ligger der masser af oplæg og andet materiale under uddannelserne. Alt, hvad du behøver at vide, finder du her – også kontaktinfo på de relevante personer i studieadministrationen, hvis der er noget, du ikke fik spurgt om.

 

Pernille Greve

Åbent Hus online 4. marts 2021

Få et sneak-peek på vores campus i Aarhus og København

Her finder du oplægget, som vi gav på Åbent Hus Online.

Medieproduktion og Ledelse er en projektlederuddannelse, og det er et studie for dig, som er glad for at holde styr på tidsplaner og budgetter.

Som MPL’er tager du ansvar for at lede og styre alt, hvad der indgår i kreative processer i alle dele af medieproduktion. MPL er en bred uddannelse, hvor du skal have sans for både det menneskelige og det talmæssige.

Som MPL’er kan du få job hos reklamebureauer, digitalbureauer, marketingafdelinger og produktionsselskaber. MPL’ere arbejder også som projektledere i musikbranchen, i kulturlivet og i finanssektoren.

Du kan læse mere om MPL på vores uddannelsesside.

Her ligger oplægget om TVM-uddannelsen fra Åbent Hus Online.

Som TVM'er har du ansvaret for at tilrettelægge og styre en optagelse, at instruere de medvirkende og skabe kontakten mellem kilden og kameraet. Du skal skabe indholdet og klippe og redigere det. Vi arbejder med den seneste medieudvikling, og vi lærer dig at tænke kreativt og udvikle idéer til nye koncepter.

Se en række produktioner og opgaveløsninger fra vores studerende.

Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig, der drømmer om at arbejde med tv og visuelt indhold på alle typer af platforme.

 

 

Visuel Kommunikation uddanner dig i kreativ tænkning, grafisk design, fotografiets muligheder, kreativ kodning eller motion graphics. Med en uddannelse fra VK vil du kunne begå dig visuelt og kreativt på alle bureauer i ind- og udland.

Her kan du høre oplægget om Visuel Kommunikation fra vores Åbent Hus. Og hvis du vil vide mere, kan du besøge de enkelte uddannelsessider her på sitet.

Grafisk Design 

Her kan du høre oplæg og Q&A fra Grafisk Design.

Interaktivt Design 

Du kan se showcases ID 1. år ID 2. år og ID 3. år.

Kreativ Kommunikation 

Du kan se oplægget fra Åbent Hus Online, og her er et par tips om forberedelsen til optagelse.

Fotografisk Kommunikation  

Se FK's undervisere fortælle om portrætlys og editorial fotografi. 

Du kan også downloade 10 gode råd fra os til dig eller se et oplæg om FK-uddannelsen.

Mads Joakim Rimer Rasmussens

Mads Joakim Rimer Rasmussens BA-projekt "Fjordvang", som han afsluttede sin uddannelse med i 2020. Projektet skildrer livet på den efterskole, han selv har gået på. Projektet vandt desuden guld ved den amerikanske fotokonkurrence College Photographer of the Year.

 

Fotojournalister finder historier blandt virkelige mennesker og bruger fotografiet til at dokumentere tiden. Vi ser fotografiet som et sprog til at aflæse og fortolke verden og de historier, du vil fortælle.

Fotojournalister formidler, og uddannelsen handler mere om fortælling end teknik. Derfor underviser vi også i journalistik, så du lærer samspillet mellem fotografi, video og tekst. De fleste nyuddannede fotojournalister arbejder for mediebranchen, virksomheder og organisationer.

Du kan også få mere at vide ved at se videoer om studiemiljø, optagelsesprøve, uddannelsen, praktikken og de internationale muligheder.

 

Nåede du ikke det hele til Åbent Hus Online 2021, så kig her

På Kommunikationsuddannelsen lærer du at arbejde strategisk med kommunikation og udføre kommunikationsprojekter i praksis for virksomheder og organisationer. Du udtænker og udvikler. Du planlægger og producerer. Vi tænker kritisk. Vi tænker kreativt!

Vi arbejder med friske cases fra kommunikationsbranchen og relevant forskning på området, og du kommer i praktik to gange i løbet af uddannelsen. Og ikke nok med det…

Du får kompetencer og færdigheder i at producere tekster og indhold, der skaber sammenhæng mellem strategi, idé, koncept og budskab. Hvad kan du så blive? Svar: Kommunikationsrådgiver, PR- og presseansvarlig, tekstforfatter, social media manager, freelancer og meget mere...

Danmark læser

Denne video var slutproduktet på faget Kampagneplanlægning, hvor vi gennem to uger arbejdede med en kampagne, der skulle få danskerne til at læse mere. Det er et godt eksempel på, hvordan vi arbejder på kommunikationsuddannelsen. Først plejer vi at have undervisning i en måneds tid, hvorefter vi får en relevant og konkret sag fra det virkelige liv. Her arbejder vi i grupper og får lov til at bruge vores viden i praksis. Det synes vi er noget af det fedeste ved uddannelsen.

Læs med – bliv en del af samtalen

Denne video og kampagne er vores løsning på en virkelighedstro case, som vi fik stillet i faget Kampagneplanlægning og evaluering. Vi arbejdede selv med alle kampagnens elementer og skulle både udforme slogan, tekst, visuelt udtryk og budgettering. I filmen giver vi vores bud på, hvordan man får en defineret målgruppe i alderen 20-29 år til at prioritere skønlitteratur højere i deres hverdag. På Kommunikationsuddannelsen skal man ikke være ekspert i at lave video, men video er et af mange forskellige redskaber, som vi bruger til formidling på uddannelsen. 

 

 

 

Journalistik lærer du de journalistiske værktøjer og teknikker, og du får evnen til reflektere over, hvordan du bruger dem.

Der er mange veje at gå med journalistik. Journalister finder job alle vegne, hvor der skal laves indhold på skrift, lyd eller billede.

Du kan finde mere information ved at se videoer om studiemiljø, optagelsesprøve, uddannelsen, praktikken og de internationale muligheder. Du kan også besøge Journalistik her på hjemmesiden.