Skip to main content

Lars Kabel

Lektor
Afdeling: Forskning og udvikling
Kontor: 1.04
Mobil: 25 32 37 87
Email: lka@dmjx.dk
LinkedIn

Hvad er mine arbejdsområder/specialeområder

Lektor i afdelingen for Forskning og udvikling. Fokus på anvendt forskning og digitale udviklingsprojekter i samarbejde med medier, IT-virksomheder, forskere og selvstændige. Specialevejleder. Deltager i den mediepolitiske debat og interviewes hyppigt som ekspert i danske nyhedsmedier.

Hvad kan jeg lide ved mit arbejde på DMJX

Som medarbejder i DMJX er der mulighed for at arbejde professionelt med en lang række af områder som grunduddannelse, efter- og videreuddannelse, forskning og udvikling og internationale projekter. Det har jeg gjort gennem årtier, og der er jeg glad for.

Forskningsprojekter/udviklingsaktiviteter

I mit forsknings- og udviklingsarbejde har jeg metodisk fokus på nyheder og nyhedsformidling, celebrity-journalism og tabloidisering af nyhedsformidlingen, udenrigsjournalistik og udenrigsdækning med vægten lagt på verden langt herfra.

I forhold til medier og teknologi har jeg særligt fokus på digital medieøkologi, den digitale by, urbanisering og de urbane datastrømme, data og datastrømme i realtid.

Jeg har skrevet/redigeret 16 bøger og store rapporter om journalistik, medier, Digital Urban Living, MediaFlow m.m. gennem 25 år.

https://www.ucviden.dk/admin/workspace/personal/overview