Skip to main content
IAA Marketing Management

IAA Marketing Management

Du får styrket dine ledelseskompetencer inden for markedsføring og får de nyeste metoder og redskaber til at kunne skabe værdi i dit job.

Marketing Management-uddannelsen er rettet mod marketingledere og marketingspecialister, der gerne vil opkvalificeres og professionalisere deres ledelseskompetencer.

Forløbet giver dig som deltager en teoretisk og praksisnær indsigt i, hvordan du bruger forskellige ledelsesværktøjer til at lægge marketingstrategien og føre den ud i livet.

Du bliver undervist af eksperter med flere års erfaring og frontløbere fra marketingsverdenen, som kombinerer oplæg, inspiration og best practises med konkrete cases og situationer, som en marketingleder konfronteres med.

Marketing Management forløber over ét år og består af 10 hele undervisningsdage fordelt på to semestre. Du kan starte på uddannelsen enten til september eller til marts.

Indholdsmæssigt er uddannelsen opbygget af to moduler, ét på hvert semester og en afsluttende eksamensopgave.

Sted

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Emdrupvej 72, 2400 København NV.

Det indgår i prisen

Frokost er inkluderet i prisen. Der bliver serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

Niveau

IAA Marketing Management er for dig, der sidder i, eller er på vej til, et lederjob inden for marketing. Du har lært meget om marketing – og har brug for at lære mere om at være marketingleder.

Omfang

Marketing Management forløber over ét år og består af 10 hele undervisningsdage fordelt på to semestre. Du kan starte på uddannelsen enten til september eller til marts.

Adgangskrav

Der er ikke nogen formelle adgangskrav til IAA-uddannelserne. Rent fagligt er de målrettet medarbejdere, ledere og selvstændige inden for marketing og kommunikation. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken uddannelse der passer til dine behov.

Kurser

Kursusstart:
Dato og sted:
- DMJX, København
- DMJX, København
- DMJX, København
- DMJX, København
- DMJX, København
Undervisere: Birgitte Mabeck
Kursustype: Kursus
Kursusnummer: 2103255100
Pris: DKK 47.500,- Eks. Moms
Moms

Prisen er ekskl. moms. Vær opmærksom på at formelt kompetencegivende uddannelse (kurser med ECTS point) er fritaget for moms.

Tilmeld kursus
Download informationsmateriale om Marketing Management

Fagleder på denne uddannelse

Underviser, IAA Marketing Management, Birgitte Mabeck

Birgitte Mabeck

Har flere års ledelseserfaring og marketing management-erfaring som marketing- og kommunikationsdirektør i virksomheder som ISS, Nilfisk, Thrane og Thrane, SAP og Røde Kors. Uddannet på University of Greenwich i London, MSc. International Marketing and Economics (cand.merc.int) og fagleder for IAA Marketing Management.

Kontakt os

Har du et spørgsmål?

Ring eller skriv til en af vores kursuskoordinatorer eller studievejledere, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kontakt