Bliv en haj til Facebook

Opdag hvordan facebook fungerer som et fantastisk journalistisk værktøj og lær hvordan du kan bruge platformen bedre i dit daglige arbejde

Mere end bare private udvekslinger
Facebook er suverænt det største sociale medie i Danmark og kan bruges på mange måder. Platformen er et brugbart journalistisk værktøj som både  tilbyder unik indsigt i specifikke målgrupper og kan sikreat dit indhold når langt ud.

For at kunne udnytte de mange muligheder er det nødvendigt at vide, hvordan systemet virker, og hvad du kan bruge de forskellige elementer til.

Brug Facebook professionelt
Kurset introducerer dig til, hvordan du via Facebook kan lytte til og være i dialog med dine brugere. Du lærer også hvordan du kan bruge data fra Facebook og hvordan du kan distribuere og markedsføre dit indhold via Facebook.

Når du forlader kurset er du rustet til at inkorporere Facebook i dit daglige arbejde, på den måde der er oplagt for dig.

På kurset lærer du om:

 • at bruge din personlige profil på Facebook professionelt
 • deling af indhold (billeder, video, links og opslag)
 • Research og overvågning på Facebook
 • administration af grupper og sider
 • strategi og mål for din indsats på Facebook
 • Hvad man må på Facebook
 • Enkle måder at bruge Facebooks annonceringsværktøjer

Hvem bør deltage i kurset?
Ansatte/selvstændige journalister, kommunikatører og kommunikationsrådgivere.

Vi forventer du er på Facebook, når du kommer på kurset.

Hvordan foregå undervisningen?
Gennem oplæg og øvelser får du både en praktisk introduktion til Facebook som system og ideer og input til, hvordan du kan udnytte mulighederne i dit daglige arbejde.

Prisen omfatter
Prisen dækker forplejning på undervisningsdagene.

Tidligere kursister om kurset:

“Vi nåede meget på den ene dag. Kom omkring målgrupper, faldgruber og målrettede budskaber. Det var rigtig anvendeligt på et jordnært niveau.”

- Claus Christoffersen, Kommunikationschef, Praktiserende Lægers Organisation.

“Jeg har fået nogle værktøjer til, hvordan jeg som nyopstartet freelancer kan bruge Facebook som arbejdsværktøj og som kontaktnet.”

- Helle Idland, cand. mag. i retorik og freelance redaktør hos Skriveværkstedet.

På kurset møder du

Thea Bohm

Underviser og rådgiver i digital kommunikation med fokus på sociale medier. Har arbejdet med webkommunikation, brugervenlighed og digitale kampagner siden web'ens fødsel. Senest som social media manager og underviser i FOA, hvis Facebookside har et tårnhøjt bruger-engagement, der ligger i toppen blandt organisationer i Danmark.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Vi bor ret pænt. Bloggeragtigt. Ses 👋🏼
#KAF #MAC #DMJX
 • Første fag på fjerde semester er afsluttet på kæmpe opturs vis med GODTFOLK 🍺🤘🏿 #pubcrawl #nørrebro #onsdagshots #studielivetsglæder #vaflertilaftensmad #tværfagligeksamen 🇩🇰🇩🇰#innovationx #dmjx #mediehøjskolen #gruppe29 👐🏿#konfettikanon 🎉 #hejogfarvel #sesifredagsbarenvenner 💙
 • Bare kald mig Klokkeblomst 🎉🏆👏 Sidste undervisning på #dmjx - en eksamen i Innovation og kreativ kommunikation - endte med en titel for "Bedste innovative løsning", og som præmie fik jeg Klokkeblomst - jeg tror, det er et kompliment 😎🎉 Nu kun en praktikeksamen og bachelor, så er jeg færdig 😁😁 #fuckapps #forlækkertiluni
 • Make love not war 🌸 
#dmjx #photoshoot
 • Back to the 60's ✌️
#dmjx #photoproject #hippie #photography #watercolor
 • Portrait of Prince #portrait #copenhagen #minimalism #fashion #dmjx #photographic #communication
 • Portrait of Prince #portrait #copenhagen #minimalism #fashion #dmjx #photographic #communication
 • Det er fredag, og vi har lige overstået eksamen #friyay
#friday #weekend #piger #dmjx #hergårdetgodt #aarhus #mitaarhus