Skip to main content

Stina Nordquist

Senior Designer - 1508
Email: sno@dmjx.dk
LinkedIn

Hvem er du?

Jeg er Senior Designer hos 1508. Jeg har de seneste 6 år arbejdet med digital design, både med visuelle identiteter og design til designsystemer, websites og digitale produkter. Jeg er uddannet i Grafisk Design på Central Saint Martins i London, hvor jeg efterfølgende arbejdede på designbureau i 3 år. Jeg har en bred erfaring fra tidligere arbejde på forskellige designbureauer i København hvor fokus har været på visuelle identiteter, layout, Art Direction og typografi. Jeg elsker hvor design er med til at understøtte en god historiefortælling og hvor jeg samtidigt kan fordybe mig i de håndværksmæssige detaljer. 

 

Hvad er dit arbejdsområde? Dine arbejdsopgaver

Jeg arbejder med en bred vifte af projekter for vidt forskellige typer af kunder, både private og offentlige, store som små. Store website projekter, visuelle identiteter, udvikling af designsystemer og digitale produkter. Har i de seneste par år arbejdet med kunder som HAY, Ferm Living, Finansforbundet, Nøie, Sparenergi og Digital Hub Denmark.

 

Hvad kan jeg tilbyde som mentor

Jeg vil gerne være med til at inspirere og gerne selv blive inspireret. Jeg elsker vilde idéer og anderledes måder at tænke på. Jeg kan tilbyde sparring på idé- og konceptplan samt give vejledning i indsigtsarbejde og metoder. Jeg dykker gerne ned i detaljer på mere konkrete opgaver og deler gerne med mig af min erfaring.