Skip to main content

Pernille Dueholm

Designer og daglig leder - Bessermachen Designstudio
Mobil: 26 80 39 62
Email: pd@bessermachen.com
LinkedIn

Mere end 15 års erfaring indenfor kommunikation og design. Emballagedesign har været fokus de sidste 10+ år.  Brænder for håndværket - såvel som den gode idé og strategien bag designprocessen samt resultatet og effekten af løsningen. Særligt interesseret i Private Labels rolle - strategien bag og designløsningen. Opvokset i reklamebranchen og har arbejdet skiftevis på reklamebureau og designbureau. Sætter pris på diversitet i opgaver og kundetyper - intet er kedeligt, for stort eller småt. Elsker at udvikle processer og mennesker.

Arbejdsområde

Daglig leder af Bessermachen Designstudio, samt designansvarlig for Brandhouse/Subsero. Udøvende designer. Opgavetyper er primært emballagedesign - proces, scope af opgaver, designstrategi, designløsning samt færdiggørelse (finish, tryk etc.). Corporate identity løsninger og logoudvikling etc.
 

Hvad kan jeg tilbyde som mentor:

Jeg har en bred erfaring og baggrund. Har abejdet mange forskellige steder med mange typer af kunder, opgavetyper, bureauledelser samt mennesker/kolleger.

Jeg er god til mennesker - har en god selvindsigt og forståelse for den kreative proces - herunder de mentale udfordringer der kan være ift. branchen, faget og hvilken personlighedstype man er. 

Jeg er god til at lytte og sætte mig ind i andres problemstillinger - og så brænder jeg for faget og branchen.