Skip to main content

Henrik Petersen

Lektor
Afdeling: Kommunikationsuddannelsen
Kontor: B5,08
Mobil: 51 17 22 28
Email: hpe@dmjx.dk
LinkedIn

Hvad er mine arbejdsområder/specialeområder

Cand.comm, lektor, underviser og rådgiver – underviser i krisekommunikation, pressekontakt, strategisk kommunikation, issues management, interkulturel kommunikation og forandringskommunikation.

De sidste 7 år har jeg undervist på engelsk for vores danske og internationale studerende med fokus på at håndtere de kommunikationsudfordringer, som bl.a. følger med globaliseringen og internationalisering.

Hvad kan jeg lide ved mit arbejde på DMJX?

Det er altid en fornøjelse sammen med vores danske studerende at tage imod et nyt hold af internationale studerende og præsentere dem for vores særlige måde at undervise og lære på.

Jeg er særligt optaget af hvordan virksomheder og organisationer håndterer svære issues og hvordan de organiserer sig for at klare fremtidens kommunikationsudfordringer.

Forskningsprojekter/udviklingsaktiviteter

Jeg har undersøgt, hvordan danske og internationale virksomheder organiserer deres immunforsvar og interne issues management funktioner: https://www.ucviden.dk/portal/da/projects/hvordan-organiseres-issues-management(f89af7d7-039f-4c8b-a93b-f9bba47b44be).html