Skip to main content

Cecilie Jegsen

Photographer + Digital Manager - Kinfolk
Mobil: 28 76 97 85
Email: mail@ceciliejegsen.dk
Website: http://ceciliejegsen.com/
LinkedIn
Instagram

Jeg er selvstændig fotograf med base i København, hvor jeg arbejder inden for mode og design. Derudover er jeg ansat på magasinet Kinfolk på snart femte år. Mit praktikforløb på DMJX var på Kinfolk, hvor jeg efterfølgende fik tilbudt en stilling. Jeg har arbejdet hos Kinfolk lige siden og fik min position som Digital Manager efter min master uddannelse i London.

Jeg afsluttede DMJX i 2018 og valgte derefter at flytte til London og studere videre. Jeg gik på University of the Arts London, hvor jeg læste MA Fashion Photography på London College of Fashion. I 2020 flyttede jeg tilbage til København. Ved siden af mit job hos Kinfolk, arbejder jeg med kunder som blandt andre ILLUM, Mark Kenly Domino Tan, &Drape og Fritz Hansen. 

Som mentor kan jeg tilbyde international erfaring, både som studerende og i mit arbejde. Jeg har viden om det at læse videre efter DMJX og bruge uddannelsen til at finde den rette vej. Desuden har jeg flere års erfaring med mode og design branchen, og det at arbejde selvstændigt som fotograf. Og slutteligt er jeg i mit arbejde hos Kinfolk en del af et internationalt anerkendt fællesskab af kreative fagfolk.