Skip to main content

Aske Westh

Motion Designer & Partner - madeclear.dk
Kontor: Vestergade 16, 1456 KBH K, DK
Mobil: 25 12 68 00
Email: aske@madeclear.dk
Website: www.madeclear.dk
LinkedIn

Aske, bosat på Vesterbro og går op i stil, design, animation, æstetik og farver. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker, da det er utroligt livsberigende for mig og spreder go' energi.  

Jeg gik først på Multimediedesign på Kea, dernæst Interaktivt Design 2013-16 og så en tur på School of Visual Arts på Manhattan. Jeg arbejdede som 3D motion designer på Frame i et par år og leverede til kunder, som Louis Poulsen, Ecco, BoConcept, Ford, Porsche mm. 

I dag er jeg er co-founder og partner i en grøn virksomhed, Madeclear, som vi startede i 2017. Her hjælper vi universiteter og NGO'er med at løfte videnskabelige projekter inden for sundhed og miljø med storytelling og levende formidling. Vores mål er at gøre vigtig viden tilgængeligt og skabe adfærdsændringer for de rette.  

Arbejdsområde

Det meste tid går som art director, design og animation. Derudover er der de administrative opgaver i en selvstændig virksomhed som; hjemmeside, projektstyring, økonomi og kundekontakt.  

Hvad kan jeg tilbyde som mentor

Faglig sparring inden for design, animation og branding.  Gode råd og vejledning til din karrierer.  Viden om visuel formidling, storytelling, koncepter. 

Andet

Jeg har haft flere ID studerende under vingerne på praktikophold i Madeclear. Jeg har været med til at optage nye ID studerende, holdt oplæg for Visuel Kommunikationsstuderende og foredrag til kurser på DMJX.