Skip to main content

Covid-19

Information til studerende, medarbejdere, kursister og ansøger

På DMJX overholder vi naturligvis alle gældende restriktioner og anbefalinger, som er udstukket fra regeringen.

Desuden informerer vil løbende direkte til studerende, ansatte og kursister om krav, tiltag og restriktioner, som har betydning for undervisning, adfærd, eksamener, kurser osv.

 

FOR STUDERENDE

Som studerende kan du altid finde den nyeste, generelle information fra højskolen på itslearning.

Desuden vil du løbende modtage relevant info direkte fra undervisere og studieadministrative medarbejdere, som er tilknyttet din uddannelse og årgang.

Link til information til studerende på It's Learning (kræver login)

 

TIL KURSISTER

Vi gennemfører som udgangspunkt alle kurser. Naturligvis under corona-tilpassede forhold. Skulle andet gøre sig gældende – fx når der er tale om kurser i udlandet – vil du modtage information fra kursusadministrationen.  

Har du alligevel spørgsmål, så kontakt medarbejderne i Kurser og Videreuddannelse

 

TIL MEDARBEJDERE

Medarbejdere på DMJX kan altid finde nyeste information fra højskolens ledelse på Teams i kanalen Corona-information. Ledelsen udsender desuden løbende mails og følger på ugentlige, online, Stand Up-møder op på aktuelle corona-spørgsmål.

Link til Corona kanalen på Teams for medarbejdere (kræver login)  

 

 

TIL ANSØGERE OG POTENTIELLE STUDERENDE

Ansøgningsfrister, optagelsesprøver m.m. kan igen i 2021 blive påvirket af Covid-19-situationen. Du finder al nødvendig information om den uddannelse, du er interesseret i, ved at gå ind under den enkelte BA-uddannelse her på hjemmesiden.

 

 

TIL EKSTERNE MEDARBEJDERE  

På BA-uddannelser

Hvis der er noget, du er i tvivl om eller mangler info omkring, så tag fat i uddannelseskoordinatorerne på den uddannelse, du underviser på. Med undtagelse af Journalistuddannelsen, hvor lektor Søren Boy Skjold er koordinator.  

På Kurser og Videreuddannelse

Er du ekstern underviser på Kurser og Videreuddannelse, så tag fat i kursusadministrationen, hvis du mangler information eller er i tvivl om noget.  

 

Husk at passe på jer selv og hinanden. Og hold ud.

Vi henviser til Sundhedsstyrelsens hjemmeside for aktuel, opdateret information, råd til forebyggelse samt vejledning til, hvad du skal gøre, hvis du har mistanke eller viden om, at du selv eller andre er smittet.

Sundhedsstyrelsens hjemmeside