Skip to main content

VIDEO: Kom med på rundtur i DMJX' nye campus i København

DMJX i København er flyttet i nye omgivelser i Ørestad Nord. Studerende har lavet en video, som viser det nye studiemiljø.

DMJX i København er netop flyttet i nye omgivelser i Ørestad Nord. Få en forsmag på det nye studiemiljø.

I København har DMJX netop indtaget en helt ny bygning i Ørestad Nord lige ved DR Byen i starten af 2024.

Her kommer du til at veksle mellem at sidde til undervisning i et af holdlokalerne og lave gruppearbejde på en af de mange studiepladser i det 29 meter høje atrium på tværs af bygningens syv etager. I kantinen møder du både studerende, undervisere og sikkert også nogle af de mere end 1.500 branchefolk, der hvert år tager et efteruddannelseskursus på DMJX i København.

Når den kreative hjernehalvdel trænger til frisk luft, kan du tage et slag bordtennis, du kan tage med studiekammeraterne på gåtur på Amager Fælled, der ligger blot 200 meter fra campus, eller du kan tage en tur op på tagterrassen og nyde udsigten over fælleden og byen.

Fra campus er der kun en kort gåtur til biblioteks- og studiefaciliteter på Det Kgl. Bibliotek længere nede ad Emil Holms Kanal, der er masser af butikker og caféer i nærheden, og der er rig mulighed for at bo i ungdoms- og kollegieboliger lige ved siden af DMJX.

Tjek videoen herunder, hvor du kan få en rundvisning i studiemiljøet på vores nye campus. Videoen er produceret af Caroline Pico Skov og Anna Orkild fra 2. semester på Tv- og Medietilrettelæggelse.

 

På DMJX i København kan du studere Kommunikation, Medieproduktion og Ledelse, Tv- og Medietilrettelæggelse, Coded Design, Interaktivt Design, Grafisk Design og Kreativ Kommunikation. (Video: Caroline Pico Skov og Anna Orkild)