Skip to main content

Robotjournalistik, klimakommunikation og bordtennisturnering overtog undervisningen

Den almindelige undervisning blev sat på pause for en dag, da der blev holdt DMJX Festival i Aarhus.

Den almindelige undervisning blev sat på pause for en dag, da der blev holdt DMJX Festival på DMJX i Aarhus. (Foto: Kasper Søholt)
Foto: Kasper Søholt

En fotojournalist, en mellemøstkorrespondent, en employer branding specialist, en lebanesisk professor, en tilrettelægger, en ph.d., en AI-ekspert, en chefredaktør, en pressechef, en cheføkonom, en presseansvarlig, en kommunikationschef og en flok journalister.

Der var gode muligheder for at møde en bred vifte at forskellige medie- og kommunikationsfolk, da der forleden var DMJX Festival på DMJX i Aarhus. En tilbagevendende fagfestival, hvor de studerende får fri fra den almindelige undervisning til fordel for masser af faglige gæsteoplæg og sociale arrangementer.

Alle fotos er taget af Kasper Søholt

Undervisere fra både Fotojournalistik, Journalistik, Kommunikation og Internationalisering havde inviteret gæster fra nær og fjern for at give inspirationsoplæg om alt fra kolonihave-dokumentarserier og kommunekommunikation til robotjournalistik og politiets indsats på sociale medier.

Efter det faglige program var der flere muligheder for, at de studerende kunne give underviserne kamp til stregen ved både bordtennisturnering og musikquiz. Inden fredagsbaren Kurt Strandbar rundede dagen af med at rulle den mobile bar frem under den kæmpe diskokugle i kantinen.