Skip to main content

Her kan du møde DMJX på Folkemødet

16.06.2022

Rektor Julie Sommerlund debatterer den kreative branches ansvar i klimakampen og forskningsmæssige nybrud, mens Roger Buch sætter fokus på værdien af advokatundersøgelser.

Mød os på Folkemødet 2022
Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

 

  • Hvad er den kreative branches ansvar i klimakampen?
  • Nybrud i forskningen: Succes ved en fejl?
  • Advokatundersøgelser – mirakelkur eller spild af penge?

Tre gode spørgsmål. Tre vigtige emner. Tre folkemødedebatter, som DMJX deltager i i år. Blandt andet i selskab med Rane Willerslev og Connie Hedegaard.

Hvis du er i Allinge, så kom og lyt og debatter med – og hils på.

Her kan du læse mere om debatterne – klik på links for yderligere info

17. juni kl. 13:00-14:00 Hvad er den kreative branches ansvar i klimakampen?

Den kreative branche (kommunikations-, reklame- og PR -branchen) har længe været en overset branche i den klimakrise, vi alle står i. Internationalt har Amsterdam forbudt fossile reklamer i bybilledet, og globalt har mere end 300 bureauer skrevet under på ’the Clean Creatives pledge’, som forpligter dem til at udfase samarbejdet med den fossile industri. Hvordan har den danske branche tænkt sig at reagere på de internationale tendenser og på klimakrisen? Er der en overset – og måske endda oplagt – mulighed for at gå foran i den grønne omstilling, og hvordan ser grønt lederskab overhovedet ud i den kreative branche?

17. juni kl. 14:45-15:45 Nybrud i forskningen: Succes ved en fejl?

Nye idéer, teknologier og nybrud hænger sammen med både fejl og risikovillighed på vejen dertil. Det gælder også for forskningsmæssige nybrud. Men hvorfor er fejl så vigtige? Hvordan fejler man rigtigt? Og hvordan forkert? Hvordan gør man sig umage med at lave de bedste fejl, der fører forskningsmæssige resultater med sig?  

Allerede afholdt:

16. juni kl. 14.30-15.30 Advokatundersøgelser – mirakelkur eller spild af penge?

Advokatundersøgelser leder ofte til afskedigelser, erstatningssager og meget mere. Men hvornår er en advokatundersøgelse egentlig det rette greb – og hvad har en advokat ikke faglighed til at udtale sig om?