Skip to main content

Åbent hus: Se oplæg om vores uddannelser

02.03.2022

Gik du glip af noget til online Åbent hus? Så kan du heldigvis fortsat se videooplæg om vores bacheloruddannelser.

I år har uddannelsessøgende kunne besøge DMJX til Åbent hus både til liveudsendelser online, til mindre fremmødebesøg på begge campusser og til optagede sessioner på web. Foto: Christian Falck Wolff
Foto: Christian Falck Wolff

I halen af coronapandemien foregik Åbent hus på DMJX igen i år online. Dog med den tilføjelse at cirka 150 uddannelsessøgende også har været forbi vores campusser i København og Aarhus, hvor man kunne booke sig ind på en lille rundvisning og spørgerunde med et par studerende fra de forskellige uddannelser.

Spørgelysten fra de mange uddannelsessøgende har været stor. Som altid får vi især rigtig mange spørgsmål til optagelsesprocedurer og optagelsesprøver på tværs af vores uddannelser. Både studiekoordinatorer, undervisere og særligt førsteårsstuderende fra vores uddannelser, der selv har været igennem optagelsesforløbene for bare et lille års tid siden, har hjulpet med at besvare de mange spørgsmål efter bedste evne. Og du kan fortsat gå på opdagelse i de mange svar.

På tværs af DMJX' otte uddannelser og studieretninger har vi nemlig optaget oplæg og spørge-sessioner fra online Åbent hus, som du kan genfinde. Se herunder for direkte links til videoer af de forskellige sessioner fra online Åbent hus.