Studerende designer logo til Hjælpefonden Journalistgården

Rasmus Hetoft fra Grafisk Design har fået penge til at arbejde videre med sin logotype efter, at hans løsning er udvalgt som det bedste af Hjælpefonden.

Grafik: Rasmus Hetoft
af Dan Hansen d. 8.02.2019 i Historier

Hjælpefonden Journalistgården kan meget snart få en visuel ansigtsløftning.

Fonden har arbejdet sammen med et hold førsteårsstuderende fra Grafisk Design på DMJX, der sidst på året udarbejdede logotyper, som en del af undervisningsforløbet ’Bogstavers form og anvendelse’.

Journalistgården har doneret et beløb til klassekassen som tak for samarbejdet – og desuden valgt, hvilken løsning, de vil gå videre med.

Det er Rasmus Hetoft, som står bag løsningen. Udover logotype har Rasmus Hetoft blandt andet også designet et monogram.

Det samlede logo med logotype og monogram ser således ud:

Rasmus Hetoft har nu fået penge til at arbejde videre på sin løsning.

Se hele hans opgaveløsning her.

Henrik Birkvig, som er faglig koordinator på Grafisk Design og forløbsansvarlig for undervisningen og samarbejdet mellem de 20 studerende og Hjælpefonden Journalistgården, er tilfreds med både læring og løsninger, som er kommet ud af udviklingsprojektet.

Han kan desuden fortælle, at bestyrelsesmedlem fra Hjælpefonden Journalistgården, Henriette Bendix, som var projektets kontaktperson, ligeledes glæder sig over samarbejdet og de flotte resultater.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram