Opgave før optagelsesprøven

Alle, der søger om optagelse på Journalistuddannelsen, skal aflevere en opgave for at blive inviteret til optagelsesprøven.

Efter du har søgt om optagelse til Journalistuddannelsen, skal du besvare og aflevere en opgave i det system, hele optagelsen afvikles i. 

Opgaven skal bruges ved en eventuel samtale og erstatter en af de opgaver, som tidligere lå som en del af optagelsesprøven.

Afleverer du ikke opgaven, kan du ikke deltage i optagelsesprøven.

 • 31. marts - sidst på eftermiddagen - sender vi dig en mail med et link til systemet og en vejledning i, hvordan du besvarer og afleverer din opgave. 
   
 • 11. april kl 12.00 er sidste frist for at aflevere opgaven.

Opgaven skal afleveres i vores system
Du skal besvare og aflevere opgaven i vores digitale prøvesystem (WISEflow). Systemet stiller visse krav til din computer, og du skal downloade et lille program for at kunne logge ind og arbejde i systemet.

Sådan gør du din computer klar til at aflevere opgaven. 

Vi anbefaler, at du afleverer opgaven fra den computer, du vil tage med til optagelsesprøven, så du ved, at din computer lever op til kravene på selve prøvedagen. Gør den ikke det, kan du ikke deltage i prøven.

Hvis du afleverer opgaven inden deadline, vil du modtage en invitation til optagelsesprøve på Journalistuddannelsen.

dark-pink
 

Showcases

Hvilke fag skal jeg have?

Uddannelsens opbygning

Se de studerendes arbejde

Hvor lang tid skal jeg være i praktik?

Praktik

Er Journalistik noget for mig?

Hvordan kommer jeg ind?

Optagelse

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Spread from magazine layout #layout #indesign #typography #graphic #design #dmjx
 • De nye TVM'ere er ved at lægge sidste hånd på deres "håndværks-film", som er afslutning på deres første forløb. Jeg har assisteret den kære TVM- og FK-lære, Svenne Friis, som her udleverer kamera til den lykkelige @marieallerslev Foto: @christinahanson #DMJX #DMJXminuge @bygballer
 • Har i denne uge haft fornøjelsen af at interviewe Luna Richardt, for derefter at skrive en artikel, som handler om de forventninger, der følger med, når man deltager i Den Store Bagedyst 🍰✌🏼
#dmjx #dmjxe16 #denstorebagedyst
 • Portrait of Emma 🌺 @emmaheythunbo #photography #portrait #dmjx
 • Surfmagazine #surf #surfeurope #dmjx #surfersparadise #surflife #surfmagazine #layout #firsttime #indesign
 • Skinhead inspired photo series 4/5 #skinhead #polo #beard #faketattoo #dmjx #copenhagen
 • Lille fredag på #dmjx #HårdTorsdag
 • Et okay snit, måske mangler der lidt finish, men ellers er min gruppe fint tilfredse med min after eight cheesecake. #cheesecake #aftereight #dmjx #kagegruppen #denstorebagedyst #godkendtafblomsterberg #ingenklagerJacobbager