Kameraet op af lommen - bliv god til mobilfoto

Mobiltelefonens kamera har én stor fordel. Det er altid i nærheden, når du har brug for at tage et billede i en fart. På dette kursus lærer du at mestre de nye features i telefonen og få det optimale ud af mobilkameraet, så dine billeder bliver så gode som muligt - ude som inde.

Få det bedste ud af dit mobilkamera
Det bedste kamera du har, er det kamera du har adgang til. Med kameraet i din telefon, har du faktisk hurtig og nem adgang til billeder som sagtens kan være af høj kvalitet.

Mobilkameraet er let, nemt og fleksibelt og giver gode muligheder for at fange nuet og de unikke fotomuligheder. Men alt for ofte bliver billedkvaliteten for dårlig og ude af fokus.

På kurset lærer du, hvordan du

 • udnytter alle features i mobilkameraet
 • kan bruge andre kameraapps som giver dig endnu bedre billeder og redigeringsmuligheder
 • at efterbehandle billederne direkte på telefonen, så de er klar til brug
 • at anvende lys og andre teknikker for at lave mere end bare snapshots

Hvem bør deltage i kurset?
Journalister der indimellem bruger telefonen som kamera og som vil lære at tage bedre billeder, kende de gode fotoapps og få mere kontrol over resultatet.

Hvordan foregår undervisningen?
Kurset varer en dag og har fokus på teknik, apps og simple øvelser som vil gøre dine mobilbilleder både tekniks og indholdsmæssigt bedre.

Bemærk: Du skal medbringe din egen smartphone på kurset. Enten en iPhone af nyere dato, dvs. iPhone 6 eller nyere - eller en iPad. 

Medbringer du Android smartphone skal du være opmærksom på, at der kan være begrænsninger ift, appudvalg og redigering.

Vi tager udgangspunkt i de nyeste kamera-apps på kursustidspunktet, og man må som kursist beregne udgifter til køb af disse apps, hvis man ikke har dem i forvejen. 

Tilmeldte vil på forhånd få en oversigt over de apps vi skal arbejde med.

På kurset møder du

Jesper Voldgaard

Freelancefotograf og underviser på fotojournalistuddannelsen ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • FRA i dag af kan jeg officielt kalde mig københavner!! 😱#somom #forevigtjyde #skalbareboher #lejlighedihus #sammenmedhamher #ikketræls #nøgler #dmjx #indflytning #vinogpizzafest #startenpåenæra #farvelskønneÅrhusogdejligevenner
 • Circular 17 poster
 • DMJX Photographic Communications group exhibition is extended to 2. July. 🌞 #photography #dmjx #photographic #communications #art #Copenhagen #lotsoflove
 • Tre år på Interaktivt Design, og lige siden starten har Cher med "Believe" fuldt os hele vejen. Så der var ingen anden måde at slutte af på, end med Cher! ✨ #dmjx #id1417 #cher #doyoubelieveinlifeafterlove
 • I går dimitterede jeg og fik beviset for min bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og til efteråret starter jeg på kandidaten på CBS 👩🏼‍🎓💥 #dmjx #seeyouontheotherside #hergårdetfandmestrålende #kommunikandethele
 • Sådan! Nu har jeg også papir på, at jeg har en bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 👩🏼‍🎓Og jeg er så klar til at starte som kommunikationskonsulent i DAB til august 📝 😀 - men først ferie.

#kommunikationsuddannelsen #færdiguddannet #dmjx #bachelor #klarpålivet
 • Nu Cannes vi altså ikke mere! En uge er gået, og vi har fået tørlagt Cannes for rosé og suget til os af alt, hvad vi har mødt at vanvittigt inspirerende kreativt arbejde, og nogen af verdens sejeste mennesker! 
Nu står den på sommerferie, så en god sommer skal lyde herfra. @baltzeraltzer is over and out! #dmjxminuge #dmjx #hvadlaveroliver
 • Den dag @jennifer_tonndorff mødte @mildenhall, CMO fra Airbnb. @baltzeraltzer #dmjx #dmjxminuge #canneslion2017 #airbnb