Kameraet op af lommen - bliv god til mobilfoto

Selvom billeder med mobiltelefonen ofte bliver taget i en fart, behøver de ikke at være i dårlig kvalitet. På dette kursus lærer du at mestre dit mobilkamera, så du kan levere hurtige billeder i top-kvalitet.

Få det bedste ud af dit mobilkamera
Det bedste kamera du har, er det kamera du har adgang til. Med kameraet i din telefon, har du faktisk hurtig og nem adgang til billeder som sagtens kan være af høj kvalitet.

Mobilkameraet er let, nemt og fleksibelt og giver gode muligheder for at fange nuet og de unikke fotomuligheder. Men alt for ofte bliver billedkvaliteten for dårlig og ude af fokus.

På kurset lærer du, hvordan du

 • udnytter alle features i mobilkameraet
 • kan bruge andre kameraapps som giver dig endnu bedre billeder og redigeringsmuligheder
 • at efterbehandle billederne direkte på telefonen, så de er klar til brug
 • at anvende lys og andre teknikker for at lave mere end bare snapshots

Hvem bør deltage i kurset?
Journalister der indimellem bruger telefonen som kamera og som vil lære at tage bedre billeder, kende de gode fotoapps og få mere kontrol over resultatet.

Hvordan foregår undervisningen?
Kurset varer en dag og har fokus på teknik, apps og simple øvelser som vil gøre dine mobilbilleder både tekniks og indholdsmæssigt bedre.

Bemærk: Du skal medbringe din egen smartphone på kurset. Enten en iPhone af nyere dato, dvs. iPhone 6 eller nyere - eller en iPad. 

Medbringer du Android smartphone skal du være opmærksom på, at der kan være begrænsninger ift, appudvalg og redigering.

Vi tager udgangspunkt i de nyeste kamera-apps på kursustidspunktet, og man må som kursist beregne udgifter til køb af disse apps, hvis man ikke har dem i forvejen. 

Tilmeldte vil på forhånd få en oversigt over de apps vi skal arbejde med.

På kurset møder du

Jesper Voldgaard

Freelancefotograf og underviser på fotojournalistuddannelsen ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole.
Profil

Gregers Kirdorf

Pressefotograf, arbejder freelance primært for uge- og fagblade samt for offentlige institutioner.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • Vi er i fuld sving med at kigge alle de fuldstændig fremragende rusværtsansøgninger igennem. Vi kan konkludere følgende: I. ER. VILDE! 😘❤️🍻 #dmjx #dmjxrus
 • Jeg har taget et billede, der hvor beg bor. Jeg synes her er flot #postkortfraårhus #dmjx #denfjerdestatsmagt #åboulevarden #mølleparken #aros
 • I løbet af weekenden har man ofte noget i avisen, og så er det skønt at kunne holde fri, og se hvad man har lavet i løbet af ugen. Her har vi Søren Huss, som jeg brugte lidt tid med i forrige uge. #dmjx #dmjxminuge @madsjoakim
 • I guess shit just got real...
#DMJX #erjegvoksennu #pressekort #danskjournalistforbund
 • #Kurtstrandbar gør noget ved folk...
#DMJX
 • Object X
.
.
.
 #cinema4d #c4d #3d #maxon #maxon3d #design #photoshop #conceptart #octane #scifi #octanerender #render #abstract #digitalart #surreal #graphics #awesome #effects #imagination #something_new #sodern #dmjx #id_dmjx #interactivedesign #intern @aforox_com @amcopenhagen
 • Leger lige grafiker 👩🏻‍🎨 #indesign#magasin#magasinskrivnibg#dmjx#journalistiskformidling#grafiker#grafikerforendag
 • 12 Angry Men - typographic animation