Medieproduktion og ledelse

Medieproduktion og Ledelse

Styr på det kreative

Ansøgning

Du skal søge om at blive optaget på Medieproduktion og Ledelse via den Koordinerede Tilmelding (KOT). Du kan kun søge via kvote 2.

Sådan søger du

Du skal søge om at blive optaget på Medieproduktion og Ledelse via den Koordinerede Tilmelding (KOT). Du kan kun søge via kvote 2.

Du  skal søge digitalt via  www.optagelse.dk. Din ansøgning bliver automatisk sendt til os.

Få hjælp hos kvote 2 chatten (åbner nyt vindue).

Som bilag til ansøgningen skal du  hente dit eksamensbevis  i  eksamensdatabasen.   Hvis dit bevis ikke findes  i databasen, skal du selv sørge for at uploade det.

Hvis du endnu ikke har afsluttet din adgangsgivende eksamen, skal du i stedet for eksamensbevis uploade en studiebekræftelse med foreløbige karakterer fra din skole.

På ansøgningsskemaet vælger du:

  • Uddannelsesnavn: ”Medieproduktion og Ledelse”

NB: Hvis du søger andre af vores uddannelser, skal de have en separat KOT ansøgning med bilag til hver af disse uddannelser.

Alle ansøgere som opfylder de formelle adgangskrav bliver inviteret til at sende forprøven.

Manglende NemID

Ansøgere uden NemID skal sende deres underskriftsside med posten til DMJX eller aflevere den på højskolen. Underskriftssiden skal være DMJX i hænde senest kl 12.00 den 15. marts.

Dispensation

Opfylder du ikke de formelle adgangskrav, har du mulighed for at søge dispensation. Dette gøres ved at sætte kryds i feltet "Jeg søger om optagelse med særlig tilladelse" på KOT skemaet. Du skal uploade en motivation for dispensationsansøgningen. Motivationen må max fylde 1. side og skal kort beskrive, hvorfor du er kvalificeret til at søge.

Læs mere om dispensation.

Jeanni Therese Juhl-Andersen

Spørgsmål?

Jeanni Juhl Andersen
77 40 50 74 / jja@dmjx.dk

Mere om optagelse på Medieproduktion og Ledelse