FJ Hero - Shirin Abedi
Shirin Abedi

Fotojournalistik

Historier fundet i virkeligheden

Standby-plads

Vi tilbyder standby-plads til ansøgere, der har bestået optagelsesprøven til Fotojournalistuddannelsen, men som vi ikke umiddelbart har plads til.

Får du tilbudt en standby-plads, betyder det, at du kommer på en prioriteret venteliste og får tilbudt en studieplads, hvis der er andre, der falder fra. Du står på standby-listen indtil en måned efter studiestart.

Hvis du tager imod tilbuddet om en standby-plads, er du sikret optagelse på Fotojournalistuddannelsen senest året efter du har søgt.

Du kan få tilbudt en studieplads på 2 måder:

  • Du kan få tilbudt en studieplads i september samme år, som du har fået tilbudt standby-pladsen
  • Bliver du ikke tilbudt en studieplads i september, ændres standby-pladsen til et tilsagn om optagelse året efter. Og det betyder, at du er garanteret en studieplads senest efter et år, under forudsætning af at du søger ind via KOT inden næste ansøgningsfrist.

2 ansøgere til Fotojournalistuddannelsen får normalt tilbudt standby-plads.

Du skal være opmærksom på, at accept af en standby-plads betyder, at eventuelle lavere prioriterede uddannelser bortfalder.

Bliver du tilbudt en studieplads i standby-perioden, dvs. til og med en uge ind i semestret, og siger 'nej tak', bortfalder din plads.

Hanne Andersen

Spørgsmål?

Hanne Bjerg Andersen
21 70 98 39 / ha@dmjx.dk

Mere om optagelse på Fotojournalistuddannelsen