Skip to main content

Julian Sonne Hansen

Design lead - Make®
Mobil: 53 73 00 90
Email: hello@julianhansen.com
LinkedIn

Jeg er design lead hos Make®, hvor jeg har været i 5 år. Jeg er uddannet grafisk designer fra DMJX i 2011 og har 10 års erfaring hos steder som Designit og e-types. Jeg har stor erfaring i at arbejde med strategisk brand design – i min optik er godt design strategisk funderet – man kan ikke bare male striber på en hest, og vupti, så er det en zebra. Jeg er en designer, der altid har den store fortælling for øje, men jeg er også en håndværker, der er vant til at stå for hele designprocessen helt ned i den mindste detalje.

Hvad er dit arbejdsområde? Dine arbejdsopgaver

Jeg er en multidisciplinær designer, som arbejder inden for visuel identitet og branding, editorial-design, kampagner, naming, infografikker, digital design, font-design og udrulning af identitetsarbejde.

Hvad kan jeg tilbyde som mentor

Som mentor håber jeg at kunne bruge min erfaring og indsigt til at støtte din udvikling, både fagligt og personligt. Konkret vil jeg hjælpe med at strukturere og skærpe dit portfolio og den store fortælling i dit arbejde, sparre på projekter og give indsigter om at navigere i branchen. Jeg har en naturlig nysgerrighed og åbenhed, og jeg håber på at kunne blive udfordret på mine egne antagelser i processen.