Skip to main content

Jesper Gaardskjær

Lektor
Afdeling: Journalistuddannelsen
Kontor: 1.27
Mobil: 27 14 57 34
Email: jg@dmjx.dk
LinkedIn
Twitter

Adjunkt på DMJX med spidskompetence i journalistiske fortællinger. Forfatter til flere dokumentariske bøger og har skrevet singlerne Klassekammerater for People’sPress og Manden der kan huske alt for Zetland.

Hvad er mine arbejdsområder/specialeområder

Lektor i journalistik, uddannet journalist og Cand Public, underviser og kursusholder. Primære fokus på storytelling og fortælleteknik i længere formater, herunder jeg-fortællinger, webdoks og digitale fortællinger. Har skrevet flere dokumentariske fortællinger i bogform, holdt oplæg på flere internationale konferencer og været med til at stifte Foreningen for Nordisk Nonfiktion, og jeg insisterer på at have en tæt kontakt til branchen, både som netværk og som producerende.

Hvad kan jeg lide ved mit arbejde på DMJX?

Jeg elsker at se studerende og kursister rykke sig, mærke deres engagement, ihærdighed og lyst til at lære. Og opleve deres glæde og stolthed, når de lykkes med projekt eller eksperiment.

Forskningsprojekter/udviklingsaktiviteter

Jeg-fortællinger (link til UC Viden): https://www.ucviden.dk/admin/editor/dk/atira/pure/modules/unifiedprojectmodel/external/model/project/editor/upmprojecteditor.xhtml?id=70322139