Skip to main content

Formal Settings

Grafisk designer - Formal Settings
Mobil: 53 14 43 88
Email: a@formal-settings.com

Hvem er i?

Vi er Amanda-Li Kollberg & Siri Lee Lindskrog fra Studio Formal Settings - et skrift- og designbureau der laver typografisk drevet visuel kommunikation i samarbejde med en lang række kulturinstitutioner, forlag, gallerier, mm. Vi startede ud på Vesterbro i 2014 og arbejder i dag mellem København og Berlin. 

Linkedin profiler

Siri: https://www.linkedin.com/in/siri-lee-lindskrog-88b33283/

Amanda-Li: https://www.linkedin.com/in/amanda-li-kollberg-jetzt/

Hvad er jeres arbejdsområde

Da vi kun er os to, spænder vores opgaver bredt, fra konceptudvikling til eksekvering. Vi arbejder typisk med publikation, udstillingsdesign eller visuel identitet. Projekterne udføres i et tæt samarbejde mellem os, men Siri har et særligt fokus på skrift design og Amanda har mere fokus på animation. Udover det kreative arbejde består vores opgaver også i kundekontakt og administration, i at deltage aktivt i fællesskaber omkring design, skabe og vedligeholde netværk og hvad der ellers kommer med at drive en virksomhed. 

Hvad kan vi tilbyde som mentor

Vi kan tilbyde sparring på, hvordan man som grafisk designer udvikler sin egen udgave af en meningsfuld praksis. Særligt for elever der drømmer om eller er nysgerrig på at arbejde som selvstændig eller starte sit eget op, kan vi give et indblik i, hvordan processen har været for os og hvordan en hverdag i sit eget bureau kan se ud.