Skip to main content

Anne Danger Boisen

Adjunkt
Afdeling: Interaktivt Design
Mobil: 24 98 65 92
Email: adb@dmjx.dk
LinkedIn
Behance

Hvad er mine arbejdsområder/specialeområder

I både min arbejds- og fritid er jeg optaget af mødet mellem mennesker, teknologi og produkter. Design har flyttet sig ud af sit gamle (og utroligt unfair) ry om at være ren æstetik og overfladisk pynt, og er nu en efterspurgt kompetence bredere end i den grafiske branche. I både undervisning og udviklingsarbejde er jeg optaget af koncept- og produktudvikling, design thinking, evaluering og refleksion over design og brugeroplevelsesdesign (UX). Jeg befinder mig generelt godt i mødet mellem forskellige faglige felter og samarbejder hvor 1+1=3. Jeg er tosset med gif-kommunikation og farhumor generelt.

Hvad kan jeg lide ved mit arbejde på DMJX?

”Jeg elsker og nyder underviserfagligheden og de muligheder det giver mig for at forme og udfordre vores ambitiøse og motiverede studerende… jeg vil nærmest sige at det er den største designopgave, man kan få – eller er det for cheesy?”

Forskningsprojekter/udviklingsaktiviteter (link UC-viden)

Som nysgerrig praktiker nyder jeg at deltage i udviklingsprojekter – helst med inddragelse af de studerende. Mine udviklings- og forskningsaktiviteter kan findes på: https://www.ucviden.dk/portal/da/persons/anne-boisen(f5f1a3ee-e2c2-49a3-a753-9ccbe6d02d4c).html