Skip to main content
DMJX, Virksomhedskurser, video

Kursusforløb der tager udgangspunkt i jeres virkelighed og imødekommer et aktuelt behov

Virksomhedskurser

Undervisning formet til jeres afdeling – eller til hele jeres virksomhed

Kontakt os

Tag næste skridt her

Kontakt os, hvis du har brug for at vide mere om vores virksomhedskurser. Vi er klar med faglig sparring og idéer til jeres fælles kompetenceløft.

Hvis du allerede ved, hvad I vil have, er det også her, du bestiller jeres virksomhedskursus.

Tag fat i os via e-mail eller telefon for en uforpligtende dialog. Du kan også sende dine kontaktoplysninger via kontaktformularen herunder. Så kontakter vi dig.

Udfyld kontaktformularen
Sådan foregår det
  • Uanset om du allerede har en klar idé til hvilken type virksomhedskursus, I har brug for, eller om du har brug for yderligere sparring og rådgivning, er det en god idé at få overblikket her på siden.
  • Du kan også vælge at tage direkte kontakt til os med det samme. Det gør du ved at ringe eller skrive til os. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op.
  • Når vi har fundet ud af hvilket produkt, der passer til jeres aktuelle behov, aftaler vi det praktiske (tid, sted, antal deltagere etc).
  • Jeres virksomhed bliver koblet sammen med underviseren, så I i fællesskab kan aftale nærmere vedr. kursusindhold. På den måde er I sikret, at undervisningen tager udgangspunkt i jeres arbejdssituation.
  • Vi leverer en kursusbeskrivelse, en invitation til deltagerne og en efterfølgende evaluering af kursusdagene, hvis I ønsker det.
  • Kurset kan blive afholdt hos jer, i lejede lokaler eller hos DMJX i vores kursuslokaler i Aarhus eller København. Vi kan også tilrettelægge forløbet som onlinekursus.
  • Et virksomhedskursus fra DMJX er nemt og overskueligt at bestille. Vi hjælper dig med det rette indhold og rette faglige rammer. Vores dygtige undervisere sikrer, at I får det rigtige indhold. Nemt og professionelt og altid med udgangspunkt i virksomhedens egne cases.
Det siger vores kunder

Responsen fra medarbejderne har været meget positiv. Flere har virkelig fået blod på tanden til at arbejde med det, de har lært.

Nadia Alanti, HR Coordinator ved Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS). Har været på 3-dages kursus om foto, video og præsentationsteknik.

Udpluk af de virksomheder, vi har hjulpet på vej

Skrivekurser for virksomheder

I får styrket jeres skrivekompetencer ved at lære at arbejde efter metoden: Tænk, skriv og rediger. Efter kurset vil I have nemmere ved at skrive, og I vil være blevet bedre til det.

Sådan optimerer I jeres tekster

Hent tekstforfatter Maria Larsens 5 pro-tips til, hvordan I nemt kommer i gang med at skrive bedre tekster. Klik på pilen herunder og download de 5 gode råd nu

Download gratis tips og tricks

SoMe-kurser for virksomheder

I lærer at arbejde strategisk og målrettet med kanalvalg, målgrupper, content og community management. Efter kurset har I styr på budskaberne på tværs af jeres SoMe-platforme.