Tag mundtlig lederskab

Dine ord og dit mundtlige lederskab er afgørende for, hvordan andre opfatter og modtager dine budskaber. Kurset er for dig der fokuserer på tillidsbaseret ledelse, og som forstår at ord påvirker gennemslagskraften, troværdigheden og påvirker om andre lader sig inspirere.

Derfor skal du tage kurset
Enhver leder har sin egen måde at tage ordet på, for det talte ord er en personlig sag. Men når man har prøvet at stå på ”ølkassen”, så ved man også, hvor svært det kan være at komme ud over rampen på den helt rigtige måde. Kurset her handler om dig og dine behov i forhold til at tage mundtligt lederskab. Fokus er på individuel mundtlig fordybelse og fokusering, hvor du selv vælger, hvilket formidlingsfagligt niveau du ønsker sparring på. Det handler om, hvordan du gennem en mere klar, strategisk og autentisk mundtlig formidling kan forbedre dit eget omdømme og din troværdighed – og ikke mindst blive endnu bedre til at inspirere og lede andre via det mundtlige ord.

Du lærer at:

  • Forstå dig selv som medium.
  • Kende forskellen på at virke troværdig og hævde egen troværdighed.
  • Tage ordet, holde det og bruge det kvalificeret.
  • Bruge autenticitet som gennemslagskraft
  • Forstå betydningen af taletempo, talestyrke, pausering og versionering.
  • Forstå, HVOR meget det talte ord gælder.
  • Bruge det talte ord strategisk.

Kurset er for dig
Kurset er for dig, der arbejder som leder eller mellemleder og ønsker at kunne tage ordet, holde det og påvirke tilhørerne på bedste vis.
Det forventes, at du har erfaring med at tage ordet enten på egne eller andres vegne i sammenhæng med dit arbejde.
Du må meget gerne medbringe computer, men du skal være indstillet på, at være offline i flere timer ad gangen.

Sådan foregår undervisningen
Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg og holdundervisning samt generelle øvelser og individuel sparring alene med underviseren.
Kurset er tilrettelagt på en måde, så du selv kan vælge, dels om du vil praktisere øvelser på kursusdagene, og dels hvor lidt eller meget sparring, du ønsker fra plenum.
Du skal regne med at afsætte tid til refleksion og moderat læsning af udleveret ‘pensum’ undervejs i kurset. Efter kurset har du mulighed for at købe yderligere rådgivning og sparring på individuelt plan.

 

På kurset møder du

Trine Nebel

Fagmedarbejder med fokus på virksomheders og organisationers omdømme, troværdig kommunikation, human kapital i branding og taler. Udvikler og afholder kurser på både DMJX ude hos vores kunder. Trine Nebel er uddannet MA i retorik, diplom i kommunikation, lærer og forfatter til flere bøger.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram