Storytelling: Virtual Reality og 360 graders video

Det er fuldstændig som at være der selv – og vanvittigt populært. Men hvordan bruger du virtual reality og 360 graders video til at fortælle historier og som et strategisk tiltag for virksomheden? På kurset får du en grundig indføring i de to hotte medier.

Derfor skal du tage kurset
Virtual reality og 360 graders storytelling stormer frem på tværs af medier og platforme, og der postes millioner af kroner i industrien.

Vil du og din virksomhed med på bølgen og være med til at præge udviklingen, så er kurset her yderst relevant for dig.

På kurset får du rent praktisk en grundig indføring i virtual reality og 360 graders video.

Du lærer selv at tilrettelægge og udføre dine produktioner og anvende dem i dit arbejde.

Samtidig vil du få masser af værdifuld viden om, hvordan du rent strategisk kan integrere virtual reality og 360 graders storytelling i virksomhedens kommunikationsstrategi.

Du lærer at:

 • fortælle historier med virtual reality gennem en grundig introduktion.
   
 • forstå, hvordan virtual reality og 360 graders video bruges af medier og virksomheder i dag, og hvordan du selv kan bruge det nye medie i eget regi.
   
 • arbejde med fortællemodeller og storyboards i virtual reality, som er helt anderledes end traditionelle, lineære fortællinger – gennem indføring og øvelser.
   
 • optage 360 graders video gennem masser af hands-on erfaring.
   
 • bruge konkrete værktøjer og få ideer til, hvordan virtual reality og 360 graders video kan bruges dit daglige arbejde.

Kurset er for dig
Kurset er særligt udviklet til dig, der arbejder som fotograf, journalist og kommunikatør, og har behov for lære at producere og bruge de populære medier i dit arbejde.

Sådan foregår undervisningen
Undervisningen veksler mellem oplæg, eksempler og praktiske øvelser med 360 graders kamera.

Målet er, at du får så meget rutine og sikkerhed i at bruge kamera og teknikker, at du bare fortsætter med at bruge det i dit daglige arbejde fremover.

For at få det fulde udbytte af kurset, forventes det, at du har et grundlæggende kendskab til almindelig videoproduktion og redigering.

Du skal selv medbringe computer og Smartphone.

Sted
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Emdrupvej 72
2400 Kbh. NV

Det indgår i prisen
Frokost er inkluderet i prisen, ligesom der vil blive serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

 

På kurset møder du

Mikkel Keldorf

Journalist og VR-instruktør, arbejder intensivt med virtual reality/360 graders storytelling og har lavet nyheder, corporate video samt dokumentarfilm for blandt andre DR, CPH:dox og Det Kongelige Teater.
Profil

Tine Pia Jensen

Tilrettelægger og selvstændig videoproducent med fokus på film- og videoproduktion, branding og design. Hun har bl.a. fungeret som TV-tilrettelægger hos DR samt leveret film til Undervisningsministeriet, og en lang række mindre virksomheder og organisationer i både ind- og udland.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram