Skip to main content

Skræddersyede online-kurser: Bliv bedre til at skrive

Udnyt tiden med hjemmearbejdspladser til at dygtiggøre dig. Vi tilbyder skræddersyede online-skrivekurser, hvor du lærer at skrive bedre og mere effektivt. Både som et enkelt halvdagskursus eller som et længere forløb. 

Uanset om du skriver lidt eller meget i dit arbejde, kan du blive bedre til at skrive – og samtidig få det bedre med at skrive. På skrivekurset arbejder du med din egen skriveproces og får idéer til at gøre den både sjovere og hurtigere med metoden: Tænk, når du tænker. Skriv, når du skriver. Rediger, når du redigerer. 

Lær, hvordan vinkling skaber sammenhæng og fokus i din tekst og fungerer som den røde tråd for læseren – og kom i gang med at opbygge tekster, så informationerne kommer i den rigtige rækkefølge. På kurset får du en værktøjskasse fyldt med sproglige redskaber, der hjælper dig med at gøre det svære let – og som hjælper dig til at skrive mere fokuseret, varieret og levende. 

På kurset vil du møde

Maria Larsen

Maria Larsen

Journalist, forfatter og kommunikationsrådgiver med 15 års erfaring som dagbladsjournalist og magasinredaktør. Driver konsulentvirksomheden Mellem Linjerne og holder kurser for virksomheder og organisationer i at skrive i tråd med virksomhedens værdier, så det forstås og huskes.

Udnyt tiden med hjemmearbejdspladser – få et skræddersyet online-forløb 

Vi tilbyder vores populære kursus Skriv effektivt og bedre i en online-version skræddersyet til virksomheder, hvor du som medarbejder kan opkvalificere dig fra hjemmearbejdspladsen.

Online-kurset er tilrettelagt, så du får mest mulig læring for pengene. Kurserne er øvelsesbaserede, og du bruger dine egne tekster i undervisningen. Der er skriveøvelser både individuelt og i grupper, og du får individuel feedback fra underviseren. 

Undervisningen veksler mellem live-undervisning på video, forproducerede videooplæg og skriveøvelser i grupper eller individuelt. Vi har lang erfaring med at lave digitale undervisningsforløb på et højt niveau, og vi sikrer, at du får et stærkt udbytte af at deltage i et online-kursus hos os. 

Vi inddrager teksteksempler fra din egen hverdag i undervisningen, så indholdet er så aktuelt og relevant for dig som muligt.

3-timers workshop eller længere forløb – valget er jeres 

Kurset er for dig, der gerne vil skrive hurtigere, bedre – og samtidig have det sjovt undervejs. Uanset om det drejer sig om at skrive bedre mails, artikler, notater, nyheder til nettet eller rapporter. Kurset klæder dig på til at arbejde med din egen skriveproces.

For dig, der er vant til at skrive, kan du få nye, brugbare værktøjer på en 3-timers workshop. Hvis du gerne vil mere i dybden med din skriveproces og lære mere om de forskellige skrivefaser, så er et længerevarende forløb over fx 2-4 halve dage også en mulighed. 

Se et par priseksempler herunder, og kontakt os for at et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning. 

Det siger vores kursister

Der var en rigtig god kobling mellem teori og praksis, og nogle gode øvelser. Vi fik lov til at arbejde meget med sproget, og det har givet mig en ny tilgang til det.

Maria Hjorth Christiansen, Redaktionsassistent, LandbrugsMedierne

Jeg har fået nogle gode værktøjer, og gennem arbejdet med vinkling har jeg lært, hvor jeg skal have mit fokus i en historie, og hvordan jeg kan trække det bedste frem og undlade resten

Anja Robstrup Andersen, Pressesekretær, BL – Danmarks Almene Bolige

Priseksempel: 3 halve dage 

Du kommer i dybden med de tre vigtige faser fra blankt papir til færdig tekst: Tænk. Skriv. Rediger. Gennem oplæg og øvelser får du indblik i konkrete værktøjer til din skriveproces. Før workshoppen sender du et af dine egne skriveeksempler til underviseren, så kurset kan tage afsæt i dine udfordringer. Undervejs i forløbet når du at afprøve de nye skriveredskaber i din hverdag.

På kurset arbejder vi med redskaber til at

  • Gøre kompliceret stof enkelt, interessant og forståeligt 
  • Være forberedt og klar til at skrive inden du sætter dig foran skærmen 
  • Fange din målgruppe 
  • Skrive aktivt, konkret og varieret 
  • Lokalisere dårligt sprog
  • Strukturere din tekst, så budskabet træder tydeligt frem og fastholder læseren

Kurset foregår online, og de 3 halve dage fordeles eksempelvis som en gang om ugen over tre uger. 

Maksimalt 20 deltagere. 

Pris: 47.500 kr. ekskl. moms. 

 

Priseksempel: 3-timers workshop 

Du får indsigt i de tre vigtige faser fra blankt papir til færdig tekst: Tænk. Skriv. Rediger. Gennem oplæg og øvelser får du indblik i konkrete værktøjer til din skriveproces. Før workshoppen sender du et af dine egne skriveeksempler til underviseren, så kurset kan tage afsæt i dine udfordringer.

På kurset arbejder vi med redskaber til at

  • Skrive modtagerorienteret 
  • Vinkle tekster med klare budskaber 
  • Skrive aktivt og konkret 

Kurset foregår online på et aftalt tidspunkt, fx kl. 9-12. 

Maksimalt 20 deltagere. 

Pris: 17.500 kr. ekskl. moms.

Kontakt os

Hør om mulighederne for specialdesignede kurser til din organisation

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov. Vi sender hurtigt et prisforslag til dig, som du kan tage stilling til. Ved korte forløb har du et prisforslag inden for få dage. Ved længerevarende kursuspakker kommer vi gerne forbi til et formøde, hvor vi hjælper dig med at afklare jeres ønsker.