Skriv effektivt og bedre - fasthold de gode vaner

Hvordan går det med vinklen? Kan du huske abstraktionsstigen og får du luget ud i sprogskurkene, når du redigerer? På kurset får du genopfrisket de vigtigste skriveværktøjer fra Skriv effektivt og bedre og samtidig hjælp til at forankre de gode vaner.

Kurset er garanteret. På kurset d. 21. maj 2019 er der nok tilmeldte til, at kurset gennemføres - og der er fortsat ledige pladser.

Derfor skal du tage kurset
Kurset er skræddersyet til dig og de andre deltagere på kurset Skriv effektivt og bedre. Det er jeres ønsker og behov, der er udgangspunktet.

Målet er at hjælpe dig med at forankre de skriveværktøjer, der giver mening. For jo bedre du kan omsætte skriveværktøjerne til din egen hverdag, jo større glæde får du af værktøjerne.

Kurset forløber over 3 faser:

 • Før kurset:
  Undervisningen bliver tilrettelagt på baggrund af dine og de andre deltageres ønsker, som vi modtager inden start.
 • Under kurset:
  Du arbejder med skrivemetoder og processer, dine egne tekster og med at forankre de gode skrivevaner.
 • Efter kurset:
  Du får Maria Larsens nye bog ”Skriv lettere end du tror” fyldt med de konkrete skriveværktøjer og eksempler på brug af dem.

Du lærer at:

 • bruge de grundlæggende værktøjer fra kurset Skriv effektivt og bedre gennem genopfriskning.
 • arbejde videre med de konkrete skriveværktøjer, der giver mest mening i dit arbejde.
 • fastholde de gode vaner gennem motivering.
 • stille skarpt på det, der hjælper dig bedst.
 • forstå, hvad der fungerer ved dine tekster og ikke fungerer gennem feedback fra dine medkursister.

Kurset er for dig
Kurset er særligt skræddersyet til dig, der tidligere har deltaget i kurset Skriv effektivt og bedre, og som ønsker at få genopfrisket skriveværktøjerne og hjælp til at forankre de gode skrivevaner.

Sådan foregår undervisningen
Undervisningen er praktisk med masser af skriveøvelser og primært bygget op omkring dine og de andre deltageres ønsker i forhold til jeres erfaringer siden kurset Skriv effektivt og bedre.

På kurset bliver de vigtigste skriveværktøjer genopfrisket og der skal arbejdes med de erfaringer, som du og de andre deltager har fået. Fokus er på det, der virker og det, der udfordrer.

Du får mulighed for at lægge en plan for dig selv og for at få en skrive-buddy eller en skrivegruppe, du kan bruge også efter kurset.

Medbring gerne computer.

Sted
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Emdrupvej 72
2400 Kbh. NV

Det indgår i prisen
Frokost er inkluderet i prisen, ligesom der vil blive serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

 

På kurset møder du

Maria Larsen

Journalist og kommunikationsrådgiver. Har arbejdet som dagbladsjournalist og magasinredaktør, og driver i dag kursus- og konsulentvirksomheden Mellem Linjerne og rådgiver   virksomheder og organisationer i at skrive.

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for afmelding.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram