Lav bedre mobilvideo - for øvede

Forventningerne til video stiger i takt med den teknologiske udvikling. De skal være velproducerede og hurtigt fange og engagere. Dette videokursus opgraderer dit tekniske og fortællemæssige repertoire, så du kan lave skarpere og mere professionelle videoer med din smartphone.

Videokursus der hæver dit niveau

Udviklingen inden for mobilvideo-produktion går lynhurtig og seernes forventninger til indhold og kvalitet stiger.

På dette kursus får du udvidet dit repertoire fra at lave basale videoer til at mestre journalistiske produktioner på din mobil.

Du lærer at udvikle de rigtige idéer til det rigtige videoformat - både den hurtige SoMe-film, der vækker følelser og den mere komplekse produktion, der oplyser.

Du får indsigt og træning i de nyeste teknologier og viden om avancerede apps og udstyr. Og du lærer at fortælle historierne skarpere igennem tilrettelæggelse, vinkling, redigering og tekstning.

Alt sammen noget du kan bruge på dit arbejde med det samme.

På dette kursus lærer du, at:

  • fortælle og vinkle din historie, så den fanger og fastholder.
  • give din video et mere professionelt udtryk.
  • udnytte det fulde video-potentiale i din mobiltelefon.
  • bruge avancerede apps og udstyr til optagelse og redigering.
  • kende fordele og ulemper ved højformat og square.
  • lægge tekster på video.
  • producere videoindhold til sociale medier og vælge det rigtige format til din historie.

Kurset er for dig

Kurset er særligt udviklet til dig, der har ansvaret for redaktionens eller virksomhedens indhold og kommunikation på web og sociale medier. Du arbejder for eksempel som fotograf, journalist, grafiker, kommunikationsmedarbejder eller some-redaktør.

Vi forventer, at du har arbejdet med grundlæggende videoproduktion på mobilen - dvs. optagelse og redigering.

Måske har du også taget grundkurset ”Lav bedre mobilvideo – for begyndere”

Sådan foregår undervisningen

Undervisningen veksler mellem oplæg, holdundervisning, hands-on-øvelser, dine egne projekter samt sparring fra underviserne.

Vi opfordrer dig til at medbringe projekter fra din egen hverdag – alt fra løse idéer, eksisterende optagelser til ikke-færdige produktioner - som du ønsker udviklet og kvalificeret.

I perioden mellem kursusdagene skal du arbejde med en egenproduktion, som du får feedback på. Du får også mulighed for at tage online læringsmoduler mellem kursusdagene

Medbring smartphone – iOS eller Android – og eventuelt; mikrofon, stativ, lys, etc.

Sted

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Emdrupvej 72
2400 Kbh. NV

Det indgår i prisen

Frokost er inkluderet i prisen, ligesom der vil blive serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

4 online læringsmoduler m. Robb Montgomery til en værdi af kr. 3499,-

 

På kurset møder du

Inger K. Larsen

Lektor på DMJX og underviser i, hvordan man optimalt researcher, planlægger og producerer en god historie til video og tv.
Profil

Hans Bromand Nørgård

Erfaren tv-tekniker og fast underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Cathrine la Cour

Journalist og producent fra DR TVs dokumentar-, kultur- og B&U-afdelinger. Arbejder med visuel produktion og markedsføring som selvstændig producent. Partner i Young Gun Academy.
Profil

Rasmus Heide

Journalist, videoproducer, kommunikationsrådgiver og underviser. 20 års erfaring inden for online kommunikation. Selvstændig producer af film for hjælpeorganisationer, uddannelsesinstitutioner og finansverdenen.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram