Skip to main content
Lav bedre dronevideo

Lav bedre dronevideo

Du lærer at flyve bedre med din drone og får masser af idéer og inspiration til at lave gode billeder og film. Du bliver undervist af Rasmus Degnbol, der er internationalt prisvindende fotograf med dronefotografi som speciale. Kurset er udelukkende praktisk fokuseret.

Bliv dronefotograf på et højere niveau

Droneflyvning er sjovt, men vigtigere endnu er dronen et værdifuldt arbejdsredskab til foto- og filmoptagelser. Men hvad er de rigtige vinkler? Hvordan planlægger du en drone-optagelse? Og hvad skal der til for at dine fotos og film for alvor virker og bliver set?

Dette kursus i dronevideo er 100% praktisk fokuseret. Uanset om du er lidt eller mere trænet, så lærer du at flyve bedre med din drone, du får masser af gode ideer og inspiration – og frem for alt lærer du at tage rigtig gode billeder og film med dronen.

Det lærer du på kurset

  • Du får trænet dine flyvefærdigheder og bliver mere sikker i brugen af dronen, så du dermed får bedre foto- og filmoptagelser.
  • Du lærer at lave optagelser, der fortæller historier.
  • Du bliver inspireret med gode ideer og alt det bedste inden for dronevideo.
  • Du lærer, hvordan du undgår de mest hyppige fejl ved brug af dronen. 
  • Du får de rette forudsætninger for fremover at tænke droneoptagelser ind i dit work flow.
  • Kurset tager udgangspunkt i din hverdag, og efter kurset vil du have en konkret case at tage udgangspunkt i, når du planlægger og udnytter dronefotos og film. 

Kurset er for dig der

For at deltage i kurset skal du have taget et dronebevis (til erhvervsmæssig brug). 

Kurset er både relevant for dig, der har erfaring som dronepilot, men savner inspiration og færdigheder til at lave bedre dronevideo og -foto.

Kurset henvender sig især til still-, tv- og filmfotografer samt kommunikationsmedarbejdere.

Undervisningsform

Kurset forløber over 2 dage som en workshop med en kombination af undervisning og gennemgang af optaget materiale – men frem for alt skal du selv ud under åben himmel og løse praktiske opgaver, så du får masser af øvelse i droneoptagelser.

Du skal medbringe egen drone og computer begge dage.

Sted

Et flyvevenligt sted på Sjælland. TBA.

Det indgår i prisen

Frokost er inkluderet i prisen, ligesom der vil blive serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

Kurser

Undervisere på dette kursus

Gæsteunderviser - Rasmus Degnbol

Rasmus Degnbol

International prisvindende fotograf med dronefotografi som speciale. Rasmus er en af de førende fotojournalister på området på verdensplan og har arbejdet med dronefotografi i mange år.

Kontakt os

Har du et spørgsmål?

Ring eller skriv til en af vores kursuskoordinatorer eller studievejledere, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kontakt