Skip to main content
IAA Digital Excellence

IAA Digital Excellence

Du får strategisk og operationel viden om digital kommunikation, markedsføring og produktion. Du lærer at udnytte synergien mellem digitale kanaler og aktiviteter i et omnichannel-perspektiv.

Digital Excellence-uddannelsen er rettet mod marketingspecialister og generalister, der gerne vil være på forkant med den seneste digitale udvikling inden for markedsføring.

Uddannelsen giver både teoretisk og, ikke mindst, praksisnær indsigt i, hvordan du anvender de nye teknologier i dagligdagen. Du lærer at bruge disse værktøjer til at lægge den optimale digitale marketingstrategi – og samtidig sikre en effektiv eksekvering.

Undervisningen er dynamisk og veksler mellem case-fremstilling og workshop-øvelser. Uddannelsen løber over ét år og består af 10 hele undervisningsdage fordelt på to semestre.

Du kan starte på uddannelsen enten til september eller til marts. Indholdsmæssigt er uddannelsen opbygget af to moduler – ét på hvert semester og en afsluttende eksamensopgave.

Alle underviserne er eksperter og frontløbere i marketingbranchen. De kommer enten fra bureauer eller virksomheder, der aktivt arbejder med digital markedsføring og transformation. Du vil se de nyeste teorier, nyeste cases og få aktuel viden.

Sted

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Emdrupvej 72, 2400 København NV.

Det indgår i prisen

Frokost er inkluderet i prisen. Der bliver serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

Niveau

Digital Excellence er relevant for dig, der er ansat som marketingkonsulent, -manager eller -specialist og vil opdateres på de nyeste metoder og redskaber til at designe gode digitale kunderejser til dine målgrupper. 

Omfang

Digital Excellence forløber over ét år og består af 10 hele undervisningsdage fordelt på to semestre. Du kan starte på uddannelsen enten til september eller til marts.

Adgangskrav

Der er ikke nogen formelle adgangskrav til IAA-uddannelserne. Rent fagligt er de målrettet medarbejdere, ledere og selvstændige inden for marketing og kommunikation. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken uddannelse der passer til dine behov.

Kurser

Kursusstart:
Dato og sted:
Eksamen:
- DMJX, København
Undervisere: Kirsten Dinesen
Kursustype: Kursus
Kursusnummer: 2203255101
Pris: DKK 40.900,- Eks. Moms
Moms

Prisen er ekskl. moms. Vær opmærksom på at formelt kompetencegivende uddannelse (kurser med ECTS point) er fritaget for moms.

Tilmeld kursus
Download informationsmateriale om Digital Excellence

Fagleder på denne uddannelse

Kirsten Dinesen

Kirsten Dinesen

Direktør for bureauet Frontpage PR & Communication. Underviser i digital kommunikation og markedsføring med fokus på tværmedielle løsninger. Fagleder på IAA-uddannelserne og forfatter til bogen "Forbrugeren i førersædet".

Kontakt os

Har du et spørgsmål?

Ring eller skriv til en af vores kursuskoordinatorer eller studievejledere, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kontakt