Fotojournalist i kommunikationsbranchen

Der er mange jobmuligheder for fotojournalister i kommunikationsbranchen. Dette kursus giver dig indsigt, værktøjer og inspiration til at tage springet fra fotojournalistik til kommunikation.

Fotojournalistik er meget værd i kommunikation

Som fotojournalist har du et visuelt sprog på rygraden til at se og fortælle historien i et enkelt billede. Den evne er der stigende efterspørgsel på i kommunikationsbranchen, som bliver mere og mere visuelt orienteret.

Dels kommunikeres mange projekter allerbedst i billeder og videoer, og dels kan fotografer tolke og visualisere nogle problemstillinger og idéer, så brugerne bedre kan forstå dem.

Kursus for fotojournalister

På kurset får du indsigt i alle de forskellige jobmuligheder, der er i kommunikationsbranchen. Du får viden om opgaverne og værktøjer til, hvordan de kan løses.

Undervejs i kurset deler andre fotojournalister deres erfaringer med at starte i kommunikationsbranchen som inspiration til at tage springet.

På dette kursus lærer du, at:
 

  • forstå kommunikationsafdelingens behov for en fotojournalist 

  • se muligheder for dig selv i kommunikationsbranchen

  • udnytte dine evner som fotograf til at løse kommunikationsopgaver

  • vinkle din historie efter en kommunikationsstrategi 

  • målrette din visuelle kommunikation til sociale medier 

Kurset er for dig

Kurset er særligt udviklet til dig, der arbejder som fotojournalist eller pressefotograf, og som har lyst til at bruge dine evner i kommunikationsbranchen.

Sådan foregår undervisningen

Kurset forløber over to dage, og undervisningen veksler mellem oplæg og praktiske øvelser, der klæder dig på til at forstå og løse kommunikationsopgaver som fotojournalist.

Der vil også være inspirerende foredrag af andre fotografer, der har taget springet fra journalistik til kommunikation sammen med oplæg fra arbejdsgivere, der har ansat fotografer i kommunikationsstillinger.

Medbring eget fotoudstyr og computer.

Sted

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Emdrupvej 72
2400 Kbh. NV

Det indgår i prisen

Frokost er inkluderet i prisen, ligesom der vil blive serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag. 

 

På kurset møder du

Annelise Mølvig

Freelancejournalist og underviser. Har over 25 års erfaring i medieverdenen og har blandt andet været ansvarshavende redaktør på fagbladet Journalisten.

Ulrik Pedersen

Fotojournalist og tidligere fotochef på JydskeVestkysten. Er i dag kommunikationskonsulent på Tøndermarsk Initiativet.

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for afmelding.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram