Skip to main content
Kursus - Farvel til kedelige præsentationer

Farvel til kedelige præsentationer

Vi kender dem alle. Lange, teksttunge præsentationer, der mest af alt er spild af tid. Det sker hver dag i alle danske organisationer. Potentialet i bedre præsentationer er tilsvarende stort.

Lær at lave bedre præsentationer på dette kursus med nogle af Danmarks bedste på området. 

En god præsentation kan være igangsættende, øjenåbnende og føre til beslutninger. På dette kursus lærer du at bygge præsentationer, der fanger, fastholder og flytter dit publikum. Du lærer at levere præsentationerne overbevisende, uanset om det foregår på det lille, interne møde eller på den store scene.

Kurset lægger stor vægt på hands-on-træning i at kommunikere effektivt og overbevisende med din præsentation – fra de enkelte slides til præsentationen som helhed. Du bliver trænet i at bygge den gode præsentation op – i Powerpoint eller Keynote –  og levere den trygt og troværdigt. Det er værdifuldt, uanset om du laver egne præsentationer eller andres. 

Vi udbyder kurset i samarbejde med EPO, som har specialiseret sig i at lære og rådgive organisationer i at lave bedre præsentationer. Du vil møde nogle af Danmarks bedste undervisere i præsentationsteknik, og du får deres metoder og redskaber med dig hjem.   

Du lærer at 

  • Forstå principperne for gode og dårlige præsentationer
  • Skabe en klar struktur og fortælling i din præsentation
  • Designe de enkelte slides visuelt og sprogligt
  • Arbejde med slides/speaker-balancen
  • Blive bedre til at fremlægge – og til at træne andre
  • Lave præsentationer med personlig gennemslagskraft, der flytter dit publikum

Kurset er for dig

Kurset er for dig, der bruger præsentationer jævnligt i dit arbejde. Og hvem gør ikke det? Det kan være alt fra en kort præsentation med to slides til et internt møde, en 20-minutters præsentation for bestyrelsen eller en keynote til en konference. Alle kan gøre deres slidedeck skarpere og blive bedre til at præsentere.

Du er måske konsulent, specialist, kommunikationsrådgiver eller fuldmægtig i en privat eller offentlig organisation.  

Sådan foregår undervisningen

Første dag arbejder vi med selve præsentationen i Powerpoint eller Keynote med fokus på historien og budskaberne. Du bliver ikke undervist i det tekniske i Powerpoint eller andre præsentationsprogrammer. Mellem kursets første og anden dag arbejder du hjemme med egne præsentationer. På andendagen fokuserer vi på selve fremlæggelsen med masser af feedback og forbedringer til dine – og de andre kursusdeltageres – præsentationer og fremlæggelser. 

Du skal medbringe din egen computer med det præsentationsprogram, du er vant til at arbejde i – Powerpoint, Keynote eller et tredje.

Kurser

Undervisere på dette kursus

Christel Ladegaard

Christel Ladegaard

Partner i virksomheden EPO og specialist i præsentationsteknik. Har i 10 år trænet hundredevis af mennesker fra Danmarks største virksomheder i at brænde igennem, når de præsenterer deres budskaber. Christel er cand.merc. i kommunikation og ledelse fra CBS og præsentations-coach for TEDxCopenhagen.

Kontakt os

Har du et spørgsmål?

Ring eller skriv til en af vores kursuskoordinatorer eller studievejledere, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kontakt