Facebook til professionelt og strategisk brug

Jo dybere indsigt, du har i Facebooks funktioner, data og muligheder, jo mere målrettet og effektiv bliver din indsats. Kurset er for dig, der allerede arbejder med platformen, og som vil lære også at bruge den som et aktivt led i en social mediestrategi.

Derfor skal du tage kurset
Når du skal arbejde strategisk med Facebook, skal du have et indgående kendskab til distribution, dialog og data. Det får du på kurset sammen med konkret viden om, hvordan du bedst administrerer virksomhedens Facebookside.

Du lærer også, hvordan Facebook kan fungere i sammenhæng med andre kommunikationskanaler og indgå i netop din virksomheds kommunikationsstrategi.

Formålet er at dygtiggøre dig som digital journalist og kommunikatør, så du kan integrere Facebook strategisk i kommunikationen.

Efter kursets afslutning modtager du en power point med masser af vigtige pointer fra undervisningen, huskeregler, anvisninger og online ressourcer, der kan hjælpe dig fremover i dit arbejde.

Du lærer at:

 • håndtere profiler, grupper og sider – og hvilke du kan bruge i dit arbejde.
   
 • dele indhold; billeder, video, links og opslag.
   
 • administrere virksomhedens facebookside.
   
 • lægge en strategi og opstille mål for Facebooksider.
   
 • bruge statistik og indblik til at forbedre og styrke Facebookindsatsen.
   
 • anvende Facebooks annonceværktøjer, herunder boost af opslag og introduktioner, til at køre større kampagner på Facebook.

Kurset er for dig
Kurset er særligt udviklet til dig, der arbejder med kommunikation og digitale medier for eksempel som journalist eller kommunikationsrådgiver. 

Vi forventer, at du allerede har været på et grundlæggende Facebook-kursus, og/eller er godt i gang med at arbejde med platformen.

Du skal selv medbringe computer.

Sådan foregår undervisningen
Undervisningen veksler mellem oplæg og øvelser, og du får både en praktisk introduktion til Facebook som system og teoretiske forslag til, hvordan du kan arbejde strategisk med platformen.

Kursets forløber over to dage med en måneds mellemrum. I løbet af første dag udvikler vi en strategi for din virksomheds Facebookside, som kan tages i brug straks.

I perioden mellem kursusdagene kan du afprøve strategien. På kursets anden dag evaluerer og tilretter vi den i forhold til dine erfaringer.

Sted
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Emdrupvej 72
2400 Kbh. NV

Det indgår i prisen
Frokost er inkluderet i prisen, ligesom der vil blive serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

 

På kurset møder du

Thea Bohm

Underviser og rådgiver i digital kommunikation med fokus på SoMe. Har lang erfaring med webkommunikation, senest som social media manager i FOA, hvis Facebookside har et ekstraordinært højt bruger-engagement.

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram