BUSINESS MAKER: fra idé til forretning

Er du freelancer med vokseværk, iværksætter med en forretningsidé eller klar til at konceptudvikle på din arbejdsplads? Gør iværksætterdrømmen til virkelighed med BUSINESS MAKER - et udviklingsforløb over 5 måneder, med netværk, kontorplads og undervisning i alt fra forretningsplan, brugerinddragelse, markedsføring og branding.

                   

 

BUSINESS MAKER er især for dig
der arbejder som grafiker, designer, fotograf, journalist, tv-tilrettelægger, kommunikatør eller lignende. Du kan allerede være i gang som iværksætter eller være langt i arbejdet med din idé.
Måske er du allerede gået ned i tid, eller har sagt dit job op for at blive iværksætter, eller etablere en start-up virksomhed. Det vigtigste er, at du brænder for at tage din forretningsidé til det næste niveau.
Du skal være ambitiøs og klar til at bidrage aktivt til både egen og andres udvikling under hele forløbet.

 

Tag skridtet..!
BUSINESS MAKER er en 5 måneders boot camp, hvor du kan gå fra idé til forretning. Du får adgang til specialister, investorer samt tidligere og nuværende iværksættere. Vi henter de bedste folk ind til at hjælpe dig og dit projekt.

 

Med BUSINESS MAKER får du

  • en klar forståelse af  dit forretningsområde og dine målgrupper
  • lært at kommunikere din idé, så du brænder igennem hos investorer og kunder
  • god og praktisk indsigt i fundraising, brancheskift, økonomi og ideudvikling
  • fri kontorplads i et kreativt og inspirerende miljø i hele forløbets varighed
  • gratis adgang til arrangementer, hvor personer fra kreative erhverv og mediebranchen vil give indblik i højaktuelle emner som strategiske partnerskaber mm.
  • adgang til et netværk af andre ambitiøse iværksættere

Forløbet afsluttes med en pitch for investorer fra mediebranchen - der uddeles legater á 10.000 + en studierejse

 

BUSINESS MAKER- dit udbytte
Gennem 6 workshops skal du arbejde intensivt med at videreudvikle din idé og din forretning. Undervejs forvandler du dig fra innovativ idé-mager til handlekraftig iværksætter.
Sammen med erfarne og succesfulde iværksættere, dygtige undervisere og spændende virksomheder som fx Google og Aller - bliver du klogere på din idé, forretningspotentialet og hvordan du kommer fra idé til handling. 
Se her, hvem du møder 

 

Klik på proceslinien og læs mere om indholdet på boot campen

 

Læs mere om, hvordan du kommer med.

 

Har du spørgsmål?
Er du i tvivl om forløbet er noget for dig eller vil du vide mere?

Så kontakt de to gennemgående undervisere

Michael Radmer Johannisson, mrj@seismonaut.com, +45 3125 3850
Janne Aagaard, janne@mediekursus.dk, +45 6062 0550

 

HUSK!! Der er ansøgningsfrist for tilmelding d. 22. januar 2020      

 

Workshopdatoer:

5. og 6. februar   
Din idé -forretningsmodel, markedet, strategiske netværk
4. marts              
produktudvikling og innovation i tværfaglige teams
1. april                
Salg, go-to-market,strategi, og det med småt (jura)
29. april              
Økonomi/pengeforståelse, finansiering og fundraising
27. maj               
Personlig branding og pitch
10. juni               
Pitch-dag og her ligger din fremtid

 

Baggrund for forløbet
Både de kreative erhverv og mediebranchen gennemgår en stor udvikling. For at kunne navigere sikkert i dette, kræver det nye kompetencer, det er disse nye kompetencer du lærer på forløbet. Forløbet reagerer på en konkret efterspørgsel fra erhvervslivet, som i stigende grad behøver disse kompetencer. BUSINESS MAKER har stor bevågenhed i branchen, og der er stor vilje og opbakning til at få forløbet kickstartet. Som første årgang på forløbet får du mulighed for at påvirke forløb og indhold for fremtidens iværksættere.

 

På kurset møder du

Janne Aagaard

Journalist og mentor samt forsker i fremtidens journalistuddannelse. Underviser i entreprenørskab og medieinnovation på IT-universitet, diplomuddannelsen hos IBA og kurser på DMJX. Prisbelønnet redaktør (Anders Bording-prisen), medstifter af Danmarks eneste ledelsespris for redaktører. Domæneekspert for InnoFounder-uddannelsen. LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janneaagaard

Kirsten Bonde Sørensen

Uddannet grafisk designer og forsker, Ph.D. i strategisk design. Docent i kreativitet på DMJX. Fokus på design og hvordan man inddrager designtænkning strategisk i forretningsudvikling, karriereudvikling og entrepreneurskab. Rådgiver, facilitator og foredragsholder i ind- og udland bl.a. på Parsons MA for Global Executives, Denmarks European Office i Bruxelles og iværksætterforløb på Spinderihallerne, Vejle.

Lars K. Jensen

Lars K Jensen er digital produktchef hos Willmore og arbejder med at rådgive medier og virksomheder i digital udvikling og brugerforståelse. Han har beskæftiget sig med digitale medier i mere end 10 år, blandt andet som leder af Ekstra Bladets redaktionelle udviklingsteam og blogger for Journalisten. Han udgiver også opsamlingen Digital Ugerevy.(Foto: Ernst Poulsen)

Michael Radmer Johannisson

Cand.soc og seniorrådgiver i Seismonaut. Har de seneste 15 år beskæftiget sig med den kreative sektor og har været involveret i udviklingen og gennemførsel af netværksbaserede forretningsudviklingsforløb for bl.a. Nationalmuseet, Interactive Denmark, KODA, Aarhus2017. Rådgivet både iværksættere, virksomheder og organisationer. LinkedIn: www.linkedin.com/in/michael-radmer-johannisson

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for afmelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Instagram